Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Huishoudhulp Westkapelle

Bespaar uzelf een lange zoektocht naar een goede en betrouwbare huishoudhulp in Westkapelle en kies voor Easy Life. Wij nemen u tijd en moeite uit handen en stellen u voor aan één van onze huishoudhulpen in Westkapelle. Tevens kunnen wij u de administratie van dienstencheques uit handen nemen, zodat u écht meer tijd overhoudt voor uw familie, vrienden en werk.

Wanneer een huishoudhulp zoeken?

De redenen om een huishoudhulp te vinden, zijn voor iedereen anders. De ene persoon komt tijd te kort om het huishouden op orde te houden, de andere persoon is lichamelijk niet in staat om alles zelf te doen en weer een ander is gewoonweg niet goed in kuisen. Wat de reden ook is, een ding staat vast: een huishoudhulp vinden geeft meer vrije tijd én een proper huis! Easy Life helpt u graag bij het vinden van een huishoudhulp in Westkapelle.

Een betrouwbare huishoudhulp in Westkapelle

Easy Life hecht veel waarde aan het leveren van een goede, professionele en betrouwbare huishoudhulp. Dat is de reden dat een huishoudhulp pas in ons bestand opgenomen wordt, na een uitgebreide screening. Op deze manier garandeert Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid en bent u verzekerd van de beste huishoudhulp in Westkapelle!

Taken huishoudhulp via Easy Life

Een huishoudhulp in Westkapelle via Easy Life is niet zomaar een huishoudhulp. Uw hulp zal de standaard huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld stof afnemen, stofzuigen en dweilen van u overnemen. Maar, zij kan in overleg ook andere werkzaamheden verrichten, zoals het verzorgen van uw strijk of het bereiden van uw maaltijd. Bent u misschien moeilijk ter been? Dan kan de huishoudhulp ook uw boodschappen in huis halen. Easy Life!

Een huishoudhulp via dienstencheques

De huishoudhulp in Westkapelle die Easy Life voor u vindt, werkt via dienstencheques. Dit houdt in, dat u vooraf dienstencheques bestelt bij Sodexo en daarmee de huishoudhulp uitbetaalt. Eén cheque staat gelijk aan 9 Euro, waarvoor de huishoudhulp een uur zal werken. Het voordeel van dienstencheques is, dat u de kosten hiervoor gedeeltelijk kan aftrekken van de belasting. Daarnaast hoeft u geen contant geld in huis te hebben. Ziet u op tegen de administratie rondom dienstencheques? Dan neemt Easy Life dit ook graag uit handen.

Huishoudhulp in Westkapelle? Easy Life!

De huishoudhulp in Westkapelle kan wekelijks bij u langskomen, maar misschien vindt u tweewekelijks al voldoende. U kunt dit zelf aangeven, waarbij de huishoudhulp minimaal vier uur per veertien dagen ingezet dient te worden. Bent u overtuigd van de vele voordelen en uitmuntende service van Easy Life? Vul dan het aanvraagformulier in. Dit kost u maar één minuut, waarna onze medewerkers zo snel mogelijk op zoek gaan naar de best passende huishoudhulp in Westkapelle!

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Roger V. uit Holsbeek heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart D. uit Mechelen-Aan-De-Maas heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rachelle D. uit Bonheiden heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ines Q. uit Brecht heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Maggy H. uit Kersbeek-Miskom heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.