Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Huishoudhulp Waregem

Wilt u graag een propere woning, maar komt u zelf tijd tekort vanwege uw drukke job, gezin of hobby’s? Misschien bent u lichamelijk niet bij machte om huishoudelijke taken uit te voeren? Of heeft u gewoonweg een hekel aan poetsen? Wat de reden ook mag zijn, Easy Life helpt u snel bij het vinden van een huishoudhulp in Waregem. Dan bent u direct geholpen; u bespaart uzelf een lange zoektocht naar de beste huishoudhulp in Waregem en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Dat is Easy Life!

Betrouwbare en propere huishoudhulp in Waregem

Wanneer u besluit Easy Life in te schakelen een huishoudhulp te vinden, dan weet u zeker dat u de beste kracht in huis haalt. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Easy Life hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen, wordt elke huishoudhulp eerst gescreend. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij aan u voorgesteld. Op deze manier kunt u uw huishouden zonder zorgen aan de huishoudhulp overlaten.

Werkzaamheden van de Easy Life huishoudhulp

Natuurlijk schakelt u in eerste plaats een huishoudhulp in om u te ondersteunen bij de standaard huishoudelijke taken. Waar een ‘normale’ huishoudhulp het enkel houdt bij taken als stoffen, stofzuigen en de badkamer kuisen, gaat een Easy Life huishoudhulp een stap verder voor u. In overleg kunt u de huishoudhulp ook andere taken toebedelen, zoals het doen van uw boodschappen, het verzorgen van uw strijk of zelfs het klaarmaken van uw maaltijd. Op deze manier wordt de huishoudhulp écht een waardevolle kracht. Wat een easy life!

Huishoudhulp in Waregem met dienstencheques

Een huishoudhulp uitbetalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt gemak, veiligheid én een fiscaal voordeel! De kosten voor het aanschaffen van de cheques is namelijk voor een deel aftrekbaar van de belasting. Een huishoudhulp van Easy Life heeft al een gunstig uurtarief, maar door de mogelijkheid om haar met dienstencheques uit te betalen maakt het wel heel aantrekkelijk om de hulp in te zetten. Waarom wacht u nog langer? Neemt u direct contact op met Easy Life!

Easy Life voor de beste huishoudhulp in Waregem!

Gemak, flexibiliteit én financieel aantrekkelijk: dat is Easy Life. Geeft u uw wensen aan bij de kundige medewerkers van Easy Life en zij gaan direct voor u aan de slag om de best passende huishoudhulp in Waregem voor u te vinden. Zo kunt u op korte termijn genieten van meer tijd voor uzelf én een frisse en propere woning!

of bel
+32 5 696 04 66
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Katelijne L. uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Febe D. uit Melle heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Annick P. uit Kuringen heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hans V. uit Kessel heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Georges V. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.