Easy Life scoort
4.4 op basis van
1815 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Tervuren

Wilt u een huishoudhulp in Tervuren vinden, maar weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen? Laat deze tijdrovende klus over aan EasyLife en bespaar direct tijd en moeite. Daarnaast bent u zo ook verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp. Dat is EasyLife!

Een huishoudhulp in Tervuren

Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom u een huishoudhulp in zou zetten. Misschien bent u lichamelijk niet in staat om uw huis te poetsen, heeft u een drukke job, besteedt u liever meer tijd aan uw gezin of hobby’s of heeft u gewoonweg geen goesting om te kuisen… Wat het ook mag zijn, EasyLife zorgt ervoor dat u de beste huishoudhulp uit Tervuren krijgt. Op die manier houdt u tijd over en kunt u zorgeloos en fijn thuiskomen in een propere woning.

Betrouwbare huishoudhulp uit Tervure via EasyLife

Als professioneel poetsbureau, hecht EasyLife veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid om zo de beste dienstverlening te kunnen bieden. Dat is waarom EasyLife elke huishoudhulp eerst screent, alvorens haar in te zetten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en bent u verzekerd van een betrouwbare en gedegen huishoudhulp!

Taken van een huishoudhulp van EasyLife

Een huishoudhulp voert voornamelijk standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en sanitair poetsen. Hoe fijn zou het zijn, als u de huishoudhulp ook andere taken kunt toebedelen? Bij EasyLife kunt u uw wensen aangeven en in overleg kan de huishoudhulp ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het doen van de strijk, het halen van boodschappen en het klaarzetten van uw maaltijd. Wat een service, wat een gemak!

Vele voordelen via EasyLife

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit in taken zijn niet de enige voordelen die een huishoudhulp via EasyLife te bieden heeft. De hulp is namelijk ook te betalen met dienstencheques. Dit is een eenvoudige en veilige manier om de huishoudhulp te betalen. Dienstencheques bestelt u zelf, of u laat dit door EasyLife regelen. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, zijn fiscaal aftrekbaar. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om een huishoudhulp in Tervuren te nemen!

EasyLife vindt de beste huishoudhulp in Tervuren

U hoeft niet langer te twijfelen. Neemt u snel contact op met onze kundige medewerkers. Zij luisteren naar uw wensen en gaan direct voor u op zoek naar de beste huishoudhulp in Tervuren. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd én een propere woning!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid