Easy Life scoort
4.2 op basis van
4972 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Sint-Agatha-Berchem

Het is u vast niet onbekend: een gezin , een drukke job en daarnaast ook nog vrienden en hobby’s. Er blijft niet veel tijd over voor het huishouden, of misschien heeft u geen zin om te kuisen op uw vrije dag. Het kan ook zijn dat u lichamelijk geen huishoudwerk kunt verrichten. Toch wilt u graag in een proper huis wonen. De oplossing is simpel: een huishoudhulp. In Sint-Agatha-Berchem is het vinden van een goede huishoudhulp niet gemakkelijk. Daarom helpt Easy Life u graag verder. Deze expert weet de beste huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem voor u te vinden! Bespaar uzelf tijd en moeite en laat Easy Life het werk doen…

De beste keus: Easy Life!

Maakt u zich geen zorgen en laat het zoeken naar de beste huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem over aan Easy Life. Meer dan 9.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Neem direct contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan zij u graag te woord. Ze helpen u graag zo snel mogelijk aan een goede huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem, zodat u kunt genieten van meer vrije tijd en een propere woning! Easy Life maakt het leven echt een stukje gemakkelijker.

Huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem met dienstencheques

De huishoudhulp die Easy Life aan u voorstelt, kan met dienstencheques uitbetaald worden. Dienstencheques zijn een voordelige en eenvoudige manier om de gewerkte uren te betalen. U profiteert bij Easy Life niet alleen van een voordelig uurtarief, maar de kosten van dienstencheques zijn ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt een huishoudhulp wel erg voordelig!

Een huishoudhulp via Easy Life

Kwaliteit en service staat bij Easy Life voorop. Een huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem kan enkel voor Easy Life werken, wanneer zij de strenge screening doorstaan heeft. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Hoe gemakkelijk is dat: u geeft uw wensen aan en Easy Life stelt u voor aan een goede huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem die u met een gerust hart in uw huis kunt laten. Ideaal!

Een flexibele huishoudhulp in Sint-Agatha-Berchem

Een huishoudhulp voert over het algemeen de standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar een huishoudhulp van Easy Life kan veel meer voor u betekenen. In overleg neemt zij u ook graag andere werkzaamheden uit handen, zoals het doen van uw boodschappen, het verzorgen van uw strijk en het klaarzetten van uw maaltijd. U kunt uw wensen kenbaar maken bij Easy Life en zij zullen de best passende huishoudhulp uit Sint-Agatha-Berchem aan u voorstellen. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van een efficiënt en gestructureerd huishouden! Wat een easy life!

of bel
026 69 92 97
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,6/10 Score op tevredenheid

Dean S. uit Mechelen heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Liesbet G. uit Eliksem heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ton B. uit Westerlo heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lauren V. uit Oelegem heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hakim M. uit Steenokkerzeel heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.