EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Roeselare

Bent u op zoek naar een huishoudhulp in Roeselare? Een goede huishoudhulp, die goed is in alle huishoudelijke taken en daarnaast ook betrouwbaar? Bij EasyLife weten wij dat het vinden van de beste huishoudhulp in Roeselare niet gemakkelijk is. Toch weten wij altijd de beste match voor u te vinden. EasyLife stelt u graag voor aan een professionele, betrouwbare en flexibele huishoudhulp, zodat u kunt genieten van meer vrije tijd en een propere woning!

Een huishoudhulp inzetten

Misschien bent u lichamelijk niet in staat om zelf het huishouden te doen. Het kan ook zijn dat u naast uw job niet veel tijd over houdt voor andere zaken. Of heeft u simpelweg een hekel aan kuisen? Wat de reden ook is om een huishoudhulp in te schakelen, het biedt veel gemak en zorgt voor meer vrije tijd! Daarnaast kunt u genieten van een schoon huis en extra gemak.

Extra gemak huishoudhulp EasyLife

Een huishoudhulp in Roeselare via EasyLife is niet zomaar een hulp. Naast de standaard huishoudelijke taken, zoals stofzuigen en kuisen, kan de hulp in overleg ook extra taken op zich nemen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van als uw schone was netjes gestreken in de kast ligt? Of dat uw boodschappen in de kast staan en uw maaltijd bij thuiskomst klaar staat? EasyLife brengt extra service en gemak!

De beste huishoudhulp in Roeselare

EasyLife staat dus voor service en kwaliteit; dat mag al duidelijk zijn. Deze hoge standaard wordt bereikt door alleen de beste huishoudhulpen te leveren. Voordat een hulp via EasyLife ingezet wordt, is hij of zij uitgebreid gescreend. Alleen wanneer voldaan wordt aan de strenge eisen van EasyLife, kan de hulp bij u aan de slag gaan. U kunt dus zorgeloos genieten van onze diensten.

De huishoudhulp betalen met dienstencheques

Wanneer u via EasyLife een huishoudhulp bij u laat werken, dan kunt u de hulp uitbetalen met dienstencheques. U bestelt de dienstencheques eenvoudig bij Sodexo en deze worden dan bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus geen contant geld in huis te halen. Bijkomend voordeel is, dat de kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques, deels aftrekbaar zijn van de belasting. Een huishoudhulp via dienstencheques betalen is dus eenvoudig, veilig én voordelig! Indien gewenst kan EasyLife het bestellen van dienstencheques uit handen nemen.

Huishoudhulp vinden in Roeselare? EasyLife regelt het!

Maakt u graag gebruik van de diensten van EasyLife? Dat is een goed besluit. Neemt u direct contact op met onze enthousiaste medewerkers, vertel hen uw wensen en zij gaan op zoek naar de beste huishoudhulp in Roeselare om aan u voor te stellen!

of bel
051 49 02 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid