Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Huishoudhulp Opgrimbie

U bent op zoek naar een goede huishoudhulp in Opgrimbie? Bespaar uzelf tijd en moeite en laat Easy Life u voorstellen aan een professionele en betrouwbare hulp in de huishouding. Snel en eenvoudig de beste huishoudhulp in huis, waardoor u tijd overhoudt voor leuke dingen!

Easy Life zorgt voor een betrouwbare huishoudhulp

De huishoudhulpen die in ons bestand staan, zijn eerst zorgvuldig gescreend voordat ze daadwerkelijk opgenomen worden in ons systeem. Hierdoor garanderen wij u kwaliteit én betrouwbaarheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de huishoudhulp die Easy Life aan u voorstelt. Stop uw zoektocht naar een huishoudhulp in Opgrimbie en vertrouw op de diensten van Easy Life.

Uiteenlopende huishoudelijke taken

Vaak vervult een huishoudhulp enkel standaard huishoudelijke taken, zoals het afnemen van stof, stofzuigen en dweilen. Een enkele keer zal de hulp ook de ramen wassen, maar daar blijft het over het algemeen bij. Bij Easy Life kunt u aangeven waar uw wensen liggen. Misschien wilt u graag dat de huishoudhulp ook uw boodschappen in huis haalt, of zelfs uw maaltijd voor die avond bereidt. En hebt u een hekel aan het doen van de strijk? Ook dat is een taak die uw huishoudhulp op zich kan nemen. In overleg zal de huishoudhulp dus uiteenlopende huishoudelijke taken uit handen nemen.

Pluspunten van Easy Life

Naast het feit dat Easy Life u een lange zoektocht naar een goede huishoudhulp in Opgrimbie uit handen kan nemen en kwaliteit gegarandeerd is, zijn er nog meer pluspunten te noemen. De huishoudhulp die u via Easy Life inschakelt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Dat is een veilige en eenvoudige manier van betalen. De dienstencheques bestelt u vooraf en de kosten die u hierbij maakt, zijn aftrekbaar van de belasting. Dat scheelt u dus geld!

Een huishoudhulp in Opgrimbie? Easy Life helpt!

Wilt u profiteren van alle voordelen die een huishoudhulp via Easy Life biedt, net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België? Neemt u dan snel contact met ons op. Dat kunt u doen door het online aanvraagformulier in te vullen, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail bereikbaar. U maakt uw wensen bij ons bekend en wij gaan direct op zoek naar de beste match. Zo kunt u zichzelf een tijdrovende zoektocht besparen en vinden wij voor u een betrouwbare huishoudhulp in Opgrimbie.

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Julie E. uit Sint-Gillis heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wim V. uit Londerzeel heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eline F. uit Oosterzele heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Liesa D. uit Reet heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Pat S. uit Beerzel heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.