EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Oostende

Bent u toe aan een huishoudhulp in Oostende?

Dagen hebben soms te weinig uren. Een overvolle agenda, werk, familie, vrienden.. en niet te vergeten ook nog het huishouden! Wanneer had u voor het laatst tijd voor ontspanning? Een momentje voor uzelf? Misschien kunt u het zich niet eens meer herinneren. Overweeg dan eens een huishoudhulp in Oostende. Want glimmende ramen, gestreken was en blinkend sanitair maken het leven aangenamer. Zo houdt u weer energie over voor de dingen die u echt belangrijk vindt.

Huishoudhulp met dienstencheques

Dankzij het systeem van dienstencheques is huishoudhulp aantrekkelijker dan ooit. De federale overheid komt u namelijk tegemoet. Per uur betaalt u slechts 9 euro. Hiervan is 30% fiscaal aftrekbaar. De uiteindelijke kosten bedragen dus slechts 6,30 euro. Voor dat bescheiden bedrag kunt u genieten van tal van diensten. Denk onder meer aan stofzuigen, poetsen, maaltijden bereiden, ramen lappen of de dagelijkse boodschappen. Of maak gebruik van één van onze strijkateliers!
De werkwijze is eenvoudig. Koop allereerst uw cheques in via Sodexo Services. Een link is te vinden op onze website, maar u kunt ook terecht bij ons kantoor in Oostende. Vervolgens zoeken wij voor u hulp op maat. Dat wil zeggen: een betrouwbare kracht die aansluit bij al uw wensen. Wilt u er meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!"

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid