Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Huishoudhulp Nieuwkapelle

U bent op zoek naar een huishoudhulp in Nieuwkapelle? Een hulp die u helpt bij huishoudelijke taken, zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken? Dan bent u bij Easy Life aan het juiste adres. Zij nemen u graag tijd en moeite uit handen en stellen u voor aan een betrouwbare en goede huishoudhulp in Nieuwkapelle. Geen lange zoektocht, maar zekerheid en betrouwbaarheid!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Easy Life heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Dat is de reden dat zij iedere huishoudhulp die via Easy Life wil werken, screenen. Pas wanneer zij voldoen aan de strenge eisen van Easy Life, worden zij toegelaten in het bestand. Zo kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare huishoudhulp.

Wat de huishoudhulp kan doen

Wanneer u op zoek bent naar een huishoudhulp in Nieuwkapelle, dan wilt u natuurlijk graag iemand die u kan helpen bij het poetsen van uw huis. Stof afnemen, stofzuigen of dweilen. Maar misschien kunt u ook hulp gebruiken bij het doen van de boodschappen, het verzorgen van uw strijk of bij het bereiden van uw maaltijd. In overleg kan een huishoudhulp van Easy Life ook déze werkzaamheden van u overnemen. Zo kunt u uzelf nog meer tijd en moeite besparen! Dat is Easy Life!

Huishoudhulp met dienstencheques

Mocht u via Easy Life een huishoudhulp inschakelen, dan kunt u haar uitbetalen met dienstencheques. Het betalen met dienstencheques gaat eenvoudig; u hoeft immers geen contant geld meer in huis te hebben. Eén dienstencheque van 9 Euro staat gelijk aan één gewerkt uur. Een voordelig tarief en daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Bij uw gemeentekantoor kunt u eventueel informeren of u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, dat u kunt besteden aan de huishoudhulp.

Easy Life: wat een gemak!

De beste huishoudhulp in Nieuwkapelle vindt u dus via Easy Life. Geniet net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België van de goede service en kwaliteit van Easy Life. U hoeft enkel en alleen het online aanvraagformulier in te vullen en de medewerkers van Easy Life gaan direct voor u aan de slag. Binnen korte tijd stellen zij u voor aan de beste huishoudhulp in Nieuwkapelle. Een proper huis én meer vrije tijd. Dat is een easy life!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Maurine D. uit Angleur heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

LUC D. uit Merelbeke heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carine H. uit Herselt heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Loquet E. uit Stekene heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inne V. uit Oudenaarde heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.