Easy Life scoort
4.2 op basis van
12914 beoordelingen

Huishoudhulp Neerglabbeek

Het volgende klinkt vast niet onbekend in de oren: een drukke job, een gezin en daarnaast ook nog vrienden en hobby’s. Er blijft maar weinig tijd over voor het huishouden, of misschien heeft u geen zin om te poetsenlop uw vrije dag? De oplossing is simpel: een huishoudhulp! In Neerglabbeek is het vinden van een goede huishoudhulp niet gemakkelijk, dus helpt Easy Life je graag verder!

Een flexibele huishoudhulp in Neerglabbeek

Een huishoudhulp voert over het algemeen de standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar een huishoudhulp van Easy Life kan veel meer voor u betekenen. In overleg neemt zij u ook graag andere werkzaamheden uit handen, zoals het doen van uw boodschappen, het verzorgen van uw strijk en het klaarzetten van uw maaltijd. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van een efficiënt en gestructureerd huishouden!

Een huishoudhulp via Easy Life inschaklen?

Een huishoudhulp in Neerglabbeek kan enkel voor Easy Life werken wanneer zij de strenge screening doorstaan heeft. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp in Neerglabbeek en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Hoe gemakkelijk is dat: u geeft uw wensen aan en Easy Life stelt u voor aan een goede huishoudhulp in Neerglabbeek die u met een gerust hart in uw huis kunt laten.

Huishoudhulp in Neerglabbeek met dienstencheques vergoeden

De huishoudhulp die Easy Life aan u voorstelt, kan met dienstencheques uitbetaald worden. Dienstencheques zijn een voordelige en eenvoudige manier om de gewerkte uren te betalen. U profiteert bij Easy Life niet alleen van een voordelig uurtarief, maar de kosten van dienstencheques zijn ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt een huishoudhulp wel erg voordelig!

Op zoek naar de beste keuze? Kies voor Easy Life!

Laat het zoeken naar de beste huishoudhulp in Neerglabbeek over aan Easy Life. Meer dan 9.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Neem direct contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan zij u graag te woord. Ze helpen u graag zo snel mogelijk aan een goede huishoudhulp in Neerglabbeek, zodat u kunt genieten van meer vrije tijd en een propere woning! Easy Life maakt het leven echt een stukje gemakkelijker.

of bel
089 69 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Camelia R. uit Roeselare heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Liliane D. uit Erembodegem heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart G. uit Lede heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

An W. uit Lint heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sophie M. uit Kapellen heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.