Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Huishoudhulp Mettekoven

Tijd die u beter kunt besteden aan andere bezigheden? Easy Life staat graag voor u klaar om de beste huishoudhulp in Mettekoven aan u voor te stellen. Zo bespaart u tijd én bent u verzekerd van een goede en eerlijke huishoudhulp. Easy Life maakt het u een stuk gemakkelijker!

Een eerlijke huishoudhulp in Mettekoven

Het is vaak niet eenvoudig om een goede en betrouwbare huishoudhulp te vinden. Dat is niet zo, wanneer u voor Easy Life kiest! Easy Life heeft namelijk een groot bestand met daarin beschikbare huishoudhulpen, ook in Mettekoven. Alvorens deze huishoudhulpen in het bestand opgenomen worden, krijgen zij een uitgebreide screening. Wanneer zij voldoen aan de strenge eisen van Easy Life, mogen zij zich aansluiten bij Easy Life. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw huishoudhulp garanderen. Easy Life neemt net dat stapje extra voor u.

Voordeel huishoudhulp met dienstencheques

Uw huishoudhulp die Easy Life aan u voorstelt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Dit werkt eenvoudig en veilig én geeft u tevens een belastingvoordeel. U kunt de kosten die u kwijt bent aan het aanschaffen van dienstencheques namelijk gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Eén dienstencheque heeft een waarde van 9 Euro, wat tevens het uurtarief van uw huishoudhulp is. Een huishoudhulp met dienstencheques is dus voordelig en gemakkelijk.

Huishoudelijke taken voor de huishoudhulp

Een huishoudhulp via Easy Life is niet zomaar een huishoudhulp. Zij is flexibel en kan u bij uiteenlopende werkzaamheden ondersteunen. Denkt u dan niet alleen aan stof afnemen, stofzuigen en dweilen. In overleg kan de huishoudhulp ook uw boodschappen doen, uw strijk verzorgen en uw maaltijd bereiden. Een opgeruimd en propere woning, de voorraadkast vol, het eten op tafel en de strijk in de kast: wat een service. Dat is Easy Life.

Easy Life vindt de beste huishoudhulp in Mettekoven

Wilt u graag meer vrije tijd of kunt u zelf het huishouden niet meer op orde houden? Wacht niet langer en laat Easy Life u snel van dienst zijn. U kunt het aanvraagformulier invullen of telefonisch contact opnemen met één van de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Zij gaan graag direct voor u aan de slag om de beste huishoudhulp in Mettekoven voor u te vinden. Op korte termijn kunt u dan genieten van meer tijd voor uzelf, uw gezin, uw vrienden of uw werk en een proper huis natuurlijk!

of bel
+32 1 136 09 03
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Eline F. uit Oosterzele heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els M. uit Stevoort heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rayan S. uit Herentals heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wim V. uit Londerzeel heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joke V. uit Zonhoven heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.