Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Huishoudhulp Mariekerke

‘Het vinden van een betrouwbare huishoudhulp’ staat nog steeds op je to-do lijstje? Zoek niet langer! Easy Life kan de perfecte huishoudhulp voor u vinden, aangepast aan al uw wensen. De professionele kennis en jarenlange ervaring spelen natuurlijk een rol in onze service. Al onze huishoudhulpen moeten immers niet zomaar voldoen aan onze eisen!

Professionele hulp in Mariekerke

De belangrijkste keywords bij Easy Life, dat zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is dan ook de reden waarom we elke huishoudhulp screenen vooraleer ze bij ons team aan de slag kan gaan. Voldoet de persoon in kwestie aan de eisen van ons en onze klanten? Dan stellen wij haar graag aan u voor. U bent dus verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Geen zorgen, bij onze huishoudhulpen kunt u het schoonmaken met een gerust hart overlaten.

Het takenpakket van onze huishoudhulpen

Easy Life gaat altijd dat stapje verder dan de voornaamste concurrentie. Onze huishoudhulp kan u niet alleen helpen met de klassieke huishoudelijke taken (stofzuigen, het sanitair schoonmaken of dweilen). Ook het doen van de strijk, boodschappen of het klaarmaken van een maaltijd kan worden toegevoegd aan het takenpakket na een kort overleg. Kortom, geen enkele taak is te veel voor iemand uit het team van Easy Life!

Huishoudhulpen uit Mariekerke inzetten

We begrijpen als ‘het huis schoonmaken’ niet meteen je meest favoriete activiteit is. Of misschien heb je wel dringend nood aan wat vrije tijd. Of lichamelijk niet meer in staat om zelf aan de slag te gaan? Hoe dan ook, het inschakelen van een huishoudhulp is vaak een goed idee.

Huishoudhulp uit Mariekerke vergoeden

De gemaakte uren van de huishoudhulp in Mariekerke in kwestie kan u eenvoudig uitbetalen via dienstencheques. Dit is niet alleen veilig, ook geniet u een fiscaal voordeel. Waarom? De kosten van dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belastingen!

Een huishoudhulp in Mariekerke? Kies voor Easy Life!

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat kenmerkt Easy Life. Wanneer het gaat om het vinden van de meest geschikte huishoudhulp in Mariekerke, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Twijfel niet langer en neem contact op met ons! Na uw vereisten te hebben doorgegeven, gaat het team op zoek naar de ideale huishoudhulp. Klaar om te genieten van een propere woning en een dosis vrije tijd? That’s Easy Life!

of bel
+32 5 269 04 94
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Bronté V. uit Grembergen heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie D. uit Sint-Denijs-Westrem heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joke M. uit Herentals heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Valerie V. uit Geel heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eline F. uit Zoersel heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.