EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Londerzeel

Een huishoudhulp in Londerzeel

Bent u op zoek naar een huishoudhulp in Londerzeel? Een ervaren en betrouwbare kracht die u het nodige werk uit handen kan nemen? Easylife maakt het u graag gemakkelijk. Poetsen, ramen lappen, stofzuigen of de dagelijkse boodschappen: voor ons is het slechts een kleine moeite. Voor u een groot plezier!

Dienstencheques: hoe werkt het?

Easylife is een erkend bedrijf met vele vestigingen verspreid over geheel Vlaanderen. We bieden werk aan meer dan 500 huishoudhulpen en strijksters. Wij werken met dienstencheques. Dit is een regeling die wordt gesubsidieerd door de federale overheid. De kerngedachte is om mensen aan het werk te helpen. Wij doen dit door mensen met elkaar in contact te brengen. U bent op zoek naar een huishoudhulp, en wij zoeken voor u de juiste persoon.
Het dienstenchequesysteem maakt dat nog eens extra aantrekkelijk. Want een uur huishoudelijke hulp kost u slechts 9,00 euro. Daarvan is 30% fiscaal aftrekbaar, zodat u netto slechts 6,30 euro betaalt.
Hoe kunt u van deze mogelijkheid profiteren? De werkwijze is heel eenvoudig. Via Sodexo – de link vindt u op onze website – koopt u cheques in waarmee u vervolgens uw poetshulp betaalt. Wilt u meer weten? Op ons kantoor in Londerzeel vertellen we u er graag alles over!”

of bel
052 52 53 81
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid