Easy Life scoort
4.2 op basis van
11395 beoordelingen

Huishoudhulp Lokeren

Komt u ook steeds tijd tekort om uw woning netjes te houden? Door uw drukke job, uw overvolle agenda of door de drukte in uw gezin? Het kan ook zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijke taken te verrichten. Wat de reden ook is, een huishoudhulp vinden geeft u meer tijd, vrijheid én een propere woning! Echter weet Easy Life ook dat het niet gemakkelijk is om een goede huishoudhulp in Lokeren te vinden. Schakel deze specialist daarom in en profiteer van hun kennis en kunde op het gebied van huishoudhulp. Zij stellen u snel voor aan een betrouwbare en gedegen huishoudhulp in Lokeren!

Gedegen, betrouwbare, gescreende huishoudhulp

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Easy Life, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Easy Life staat bekend als een betrouwbaar poetsbureau en dat is niet voor niets. Elke huishoudhulp wordt eerst gescreend voordat zij ingezet wordt. U bent dus verzekerd van een gedegen en betrouwbare huishoudhulp en kunt zorgeloos uw huishoudelijke klussen uit handen geven. Easy Life: kwaliteit en betrouwbaarheid!

Diensten van de huishoudhulp

Een huishoudhulp voert meestal de algemene werkzaamheden in huis uit, zoals het afnemen van stof, het stofzuigen en dweilen van de vloer en het lappen van de ramen. Maar, een huishoudhulp van Easy Life neemt nèt dat stapje extra. In overleg kan zij ook andere taken uit handen nemen, zoals het doen van uw boodschappen, het klaarzetten van uw maaltijd of het verzorgen van uw strijk. Zij maakt het leven dus écht een stuk gemakkelijker!

Huishoudhulp in Lokeren met dienstencheques

De huishoudhulp die u via Easy Life vindt, kunt u uitbetalen door middel van dienstencheques. Eén gewerkt uur, staat hierbij gelijk aan één dienstencheque. De cheques bestelt u eenvoudig vooraf, of u laat dit over aan Easy Life. Geen contant geld in huis nodig en makkelijk en veilig betalen: easy! Een ander voordeel van dienstencheques is, dat de kosten van de cheques gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Zo wordt het inzetten van een huishoudhulp wel heel voordelig!

Easy Life: direct een huishoudhulp in Lokeren

Bent u overtuigd van het gemak, de goede service en de voordelen die een huishoudhulp van Easy Life u biedt? Aarzelt u dan niet en neem contact op met de medewerkers van dit professionele poetsbureau. Dit kan telefonisch of via het online aanvraagformulier. Geeft u uw wensen aan en Easy Life gaat direct op zoek naar de best passende huishoudhulp in Lokeren. Wat een gemak!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Kim B. uit Nazareth heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lisette A. uit Zoutleeuw heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ingrid H. uit Avelgem heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie P. uit Mechelen heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Maartje V. uit 's Gravenwezel heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.