Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Huishoudhulp Lembeek

‘Het vinden van een betrouwbare huishoudhulp’ staat nog altijd op je to-do lijstje? Stop je zoektocht nu meteen! Easy Life kan de perfecte huishoudhulp voor u vinden, aangepast aan al uw wensen. De professionele kennis en jarenlange ervaring spelen natuurlijk een rol in onze service. Al onze huishoudhulpen moeten immers niet zomaar voldoen aan onze eisen!

Het takenpakket van onze huishoudhulpen in Lembeek

Easy Life gaat altijd dat stapje verder dan de voornaamste concurrentie. Onze huishoudhulp kan u niet alleen helpen met de klassieke huishoudelijke basistaken (stofzuigen, het sanitair schoonmaken of dweilen). Ook het doen van de strijk, boodschappen doen of het klaarmaken van een lekkere maaltijd kan worden toegevoegd aan het takenpakket na een kort overleg. Kortom, geen enkele taak is te veel voor iemand uit het team van Easy Life!

Professionele hulp in Lembeek

De belangrijkste keywords bij Easy Life, dat zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is dan ook exact de reden waarom we elke huishoudhulp screenen vooraleer ze bij ons team aan de slag kunnen gaan. Voldoet de persoon in kwestie aan de eisen van ons en aan die van onze klanten? Dan stellen wij haar graag aan u voor. U bent dus verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp wanneer u gebruik maakt van onze professionele diensten.

Huishoudhulp uit Lembeek vergoeden

De gemaakte uren van de huishoudhulp in Lembeek kan u eenvoudig uitbetalen via dienstencheques. Dit is niet alleen veilig, ook geniet u een fiscaal voordeel. Waarom juist? De kosten van dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belastingen! Handig, toch? ### Huishoudhulpen uit Lembeek inzetten We begrijpen als ‘het huis schoonmaken’ niet meteen je meest favoriete activiteit is. Of misschien heb je wel dringend nood aan wat vrije tijd. Hoe dan ook, het inschakelen van een huishoudhulp is vaak een goed idee.

Een huishoudhulp in Lembeek? Kies voor Easy Life!

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat kenmerkt Easy Life. Wanneer het gaat om het vinden van de meest geschikte huishoudhulp in Lembeek, dan bent u bij ons 100% zeker aan het juiste adres. Twijfel niet langer en neem snel contact op met ons! Na uw wensen te hebben doorgegeven, gaat het team op zoek naar de ideale huishoudhulp. Klaar om te genieten van een propere woning en een dosis vrije tijd? That’s Easy Life!

of bel
+32 2 669 92 96
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Jasper P. uit Gent heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kenneth G. uit Knokke-Heist heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Richard G. uit Kermt heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Yves L. uit Oelegem heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Femke G. uit Essen heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.