Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Huishoudhulp Kortrijk

Bent u op zoek naar een huishoudhulp in Kortrijk? Dan maakt Easy Life het u graag gemakkelijk! Dit professioneel poetsbureau stelt u met plezier voor aan een goede en betrouwbare huishoudhulp in Kortrijk. Op deze manier houdt u meer tijd over voor uw drukke job, uw hobby’s of uw gezin, bent u verzekerd van de beste hulp én kunt u daarom genieten van een stralend schone woning!

Professionele huishoudhulp in Kortrijk

Een huishoudhulp vinden is misschien niet zozeer moeilijk, maar het vinden van een goede huishoudhulp die tevens betrouwbaar is, is vaak minder eenvoudig. Easy Life heeft een groot aantal huishoudhulpen in hun bestand, die een zorgvuldige screening doorstaan hebben. Op deze manier worden kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd en kunt u uw huishouden zorgeloos uit handen geven. Dát is Easy Life!

Easy Life huishoudhulp biedt meer

U bent waarschijnlijk gewend dat een huishoudhulp over het algemeen de standaard huishoudelijke taken uitvoert, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar, hoe gemakkelijk zou het zijn, als u ook andere taken door de hulp kunt laten uitvoeren. Denkt u dan eens aan het doen van uw boodschappen, het koken van uw maaltijd of het strijken van uw schone was. In overleg kan de huishoudhulp ook dit soort taken van u overnemen, zodat u nog meer geniet van uw extra vrije tijd.

Easy Life: enkel voordelen!

Professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een huishoudhulp via Easy Life biedt. De gewerkte uren van de huishoudhulp zijn namelijk te vergoeden middels dienstencheques. De kosten die u voor deze cheques maakt, zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Een huishoudhulp inzetten wordt zo extra voordelig! En, wanneer u gebruik kunt maken van dienstencheques, betekent dat ook dat u niet elke keer contant geld in huis hoeft te halen en dat uitbetaling altijd gemakkelijk gaat.

Easy Life vindt dé huishoudhulp in Kortrijk

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die een huishoudhulp in Kortrijk via Easy Life u biedt? Wacht u dan niet langer en neemt u contact op met Easy Life. De enthousiaste medewerkers nemen uw wensen mee en zoeken naar de best passende huishoudhulp in Kortrijk. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd en een verzorgde woning. Easy!

of bel
+32 5 696 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Mich R. uit Kessel Lo heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hortense D. uit Awans heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fabienne V. uit Denderleeuw heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dominique H. uit Sint-Martens-Latem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els M. uit Stevoort heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.