Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Huishoudhulp Houtem

Wilt u een huishoudhulp in Houtem vinden, maar weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen? Verspil geen tijd en laat Easy Life u deze tijdrovende klus uit handen nemen. U bespaart dan niet alleen tijd, maar u bent ook nog eens verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp. Lekker easy!

Een huishoudhulp uit Houtem inzetten

Er kunnen allerlei redenen zijn om een huishoudhulp in te zetten. Misschien heeft u een drukke job, besteedt u graag veel tijd aan hobby’s of uw gezin, bent u slecht ter been of u bent gewoonweg niet handig in het huishouden. Bij Easy Life hoeven wij de reden niet te weten, wij zorgen er gewoon voor dat u de beste huishoudhulp uit Houtem in huis haalt! Op die manier houdt u tijd over en wat is er nu fijner dan thuiskomen in een proper huis?

Betrouwbare huishoudhulp uit Houtem via Easy Life

Easy Life hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid om zo de beste dienstverlening te kunnen bieden. Om deze reden zorgt Easy Life ervoor dat elke huishoudhulp eerst gescreend wordt alvorens zij ingezet wordt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en bent u zeker van een betrouwbare en goede huishoudhulp. Dat is Easy Life!

Werkzaamheden van de huishoudhulp van Easy Life

Een huishoudhulp neemt voornamelijk standaard huishoudelijke werkzaamheden op zich, zoals stoffen, stofzuigen, dweilen en het sanitair poetsen. Maar, wat zou u ervan vinden als de huishoudhulp ook andere taken uit zou kunnen voeren? Bij Easy Life kunt u uw wensen aangeven en in overleg kan de huishoudhulp ook andere klussen voor u oppakken. Wat dacht u van een gestreken was, de boodschappen in huis of een lekkere maaltijd op tafel? Bij Easy Life is dit allemaal mogelijk.

Nog meer voordelen via Easy Life

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit in werkzaamheden zijn niet de enige voordelen die een huishoudhulp via Easy Life u biedt. De huishoudhulp uit Houtem via Easy Life is namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt, of dat door Easy Life laat regelen. De dienstencheques worden bij u thuis bezorgd en daarmee kunt u de huishoudhulp uitbetalen. Eén dienstencheque staat in principe gelijk aan één gewerkt uur. Een veilige en handige manier van betalen! Daarnaast zijn de kosten die u bij het aanschaffen van dienstencheques maakt, gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inschakelen van een huishoudhulp wel heel voordelig!

Easy Life vindt de beste huishoudhulp in Houtem

Twijfel niet langer en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch. Op deze manier kunt u uw wensen aangeven en bent u direct op de hoogte van de mogelijkheden. Geniet binnenkort van meer vrije tijd en een propere en frisse woning!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Katrien C. uit Molenstede heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie G. uit Veltem-Beisem heeft 29 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alida W. uit Nijlen heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart C. uit Lummen heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Natacha P. uit Awans heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.