Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Huishoudhulp Hoelbeek

Vast voor velen heel herkenbaar: u komt niet altijd toe aan het huishouden door alle drukte van uw werk en uw privéleven. Een huishoudhulp kan dan de uitkomst zijn. Maar, het is niet altijd eenvoudig om een goede huishoudhulp in Hoelbeek te vinden. Doordat wij een groot bestand aan bekwame huishoudhulpen hebben, kunnen wij u zeker weten direct koppelen aan een huishoudhulp in Hoelbeek. Easy Life staat garant voor het leveren van betrouwbare en kwalitatieve huishoudhulpen die u graag uw huishoudelijk werk uit handen nemen.

Huishoudhulp met dienstencheques uitbetalen

Het inzetten van een huishoudhulp in Hoelbeek wordt extra interessant door het feit dat u gebruik kunt maken van dienstencheques. Een huishoudhulp kost zo’n 9 Euro per uur. Een dienstencheque staat gelijk aan dit bedrag, waardoor het heel eenvoudig is om de betaling via deze dienstencheques uit te voeren. De kosten zijn niet hoog en daarnaast voor een huishoudhulp via dienstencheques ook nog eens voor 30% aftrekbaar. Gebruik maken van een huishoudhulp is daarom ideaal voor een particulier, zoals u!

Voordelen van een huishoudhulp

Er zijn veel voordelen te noemen om een huishoudhulp in te schakelen. Niet alleen uw huis is standaard netjes opgeruimd en schoon, u kunt de huishoudhulp ook andere huishoudelijke taken laten doen, zoals het doen van uw strijk, het verzorgen van de boodschappen of het bereiden van uw avondmaaltijd. Kortom, een huishoudhulp helpt uw huishouden eenvoudiger en efficiënter te maken. Wij koppelen u daarom graag aan een goede huishoudhulp in Hoelbeek.

100% Betrouwbare huishoudhulpen

De huishoudhulpen die wij aan u kunnen voorstellen, zijn zorgvuldig gescreend en tevens opgeleid volgens een opleidingsplan. Zo kunt u rekenen op een goede en betrouwbare huishoudhulp in Hoelbeek. U hoeft zelf geen tijd te besteden aan het voeren van gesprekken met een mogelijke huishoudhulp en u weet tegelijk toch dat het werk goed uitgevoerd wordt. Stelt u zich eens voor: het huis netjes aan kant, de was netjes gestreken en de boodschappen in de kast. Geniet samen met meer dan 14.000 andere gezinnen van deze dienstverlening voor een zeer betaalbare prijs!

Easy Life maakt uw leven eenvoudiger!

Heeft u interesse in een huishoudhulp in Hoelbeek? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan via het aanvraagformulier, waarna één van onze enthousiaste medewerkers aan de slag gaat voor het vinden van de juiste huishoudhulp. Er wordt een gepaste formule samengesteld, zodat u precies naar uw wensen kunt genieten van een proper huis. Easy Life!

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

PATRICIA D. uit Tervuren heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tom W. uit Brugge heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dominique H. uit Sint-Martens-Latem heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Isabelle V. uit Bertem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Simone B. uit Gent heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.