Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Gent

Wanneer u merkt dat u het zelf erg druk heeft met het werk, de kinderen of andere zaken kan het fijn zijn om wat extra hulp te krijgen bij het onderhouden van het huishouden. Op die manier krijgt u zelf namelijk wat meer tijd om te rusten en te genieten van uw vrije uren die u anders had besteed aan het schoonmaken, koken of wassen.

Betaalbare huishoudhulp in Gent

In Gent is het mogelijk om gebruik te maken van de dergelijke gemakken van een huishoudhulp. Deze extra hulp in huis zal taken van u overnemen waardoor u ‘s avonds thuis kunt komen in een schoon en opgeruimd huis. Een huishoudhulp kan naast schoonmaken, koken en wassen ook boodschappen voor u doen. Zo hoeft u zelf niets meer te doen.

Betalen met dienstencheques

De huishoudhulp in Gent kan betaald worden met een dienstencheque. Dit is een cheque die staat voor 9 Euro, waarmee u de huishoudhulp op een makkelijk manier kunt betalen. Ook is iedere cheque voor 30% aftrekbaar. Zo wordt een extra hulp in huis een stuk voordeliger.

Bent u ook geïnteresseerd in wat extra hulp in het huishouden? Neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. U kunt dan heel snel gaan genieten van een schoon huis, waar u zelf niets voor hoeft te doen.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid