Easy Life scoort
4.2 op basis van
22519 beoordelingen

Huishoudhulp Elsene

Het is u vast niet onbekend: een gezin , een drukke job en daarnaast ook nog vrienden en hobby’s. Er blijft maar weinig tijd over voor het huishouden, of misschien heeft u geen zin om te kuisen op uw vrije dag. Het kan ook zijn dat u lichamelijk geen huishoudwerk kunt verrichten. Toch wilt u graag in een proper huis wonen. De oplossing is simpel: een huishoudhulp. In Elsene is het vinden van een goede huishoudhulp niet gemakkelijk. Daarom helpt Easy Life u graag verder. Deze expert weet de beste huishoudhulp in Elsene voor u te vinden! Bespaar uzelf tijd en moeite en laat Easy Life het werk doen…

De beste keus: Easy Life!

Maakt u zich geen zorgen en laat het zoeken naar de beste huishoudhulp in Elsene over aan Easy Life. Meer dan 9.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Neem direct contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan zij u graag te woord. Ze helpen u graag zo snel mogelijk aan een goede huishoudhulp in Elsene, zodat u kunt genieten van meer vrije tijd en een propere woning! Easy Life maakt het leven echt een stukje gemakkelijker.

Een flexibele huishoudhulp in Elsene

Een huishoudhulp voert over het algemeen de standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar een huishoudhulp van Easy Life kan veel meer voor u betekenen. In overleg neemt zij u ook graag andere werkzaamheden uit handen, zoals het doen van uw boodschappen, het verzorgen van uw strijk en het klaarzetten van uw maaltijd. U kunt uw wensen kenbaar maken bij Easy Life en zij zullen de best passende huishoudhulp uit Elsene aan u voorstellen. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van een efficiënt en gestructureerd huishouden! Wat een easy life!

Huishoudhulp in Elsene met dienstencheques

De huishoudhulp die Easy Life aan u voorstelt, kan met dienstencheques uitbetaald worden. Dienstencheques zijn een voordelige en eenvoudige manier om de gewerkte uren te betalen. U profiteert bij Easy Life niet alleen van een voordelig uurtarief, maar de kosten van dienstencheques zijn ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt een huishoudhulp wel erg voordelig!

Een huishoudhulp via Easy Life

Kwaliteit en service staat bij Easy Life voorop. Een huishoudhulp in Elsene kan enkel voor Easy Life werken, wanneer zij de strenge screening doorstaan heeft. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp in Elsene en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Hoe gemakkelijk is dat: u geeft uw wensen aan en Easy Life stelt u voor aan een goede huishoudhulp in Elsene die u met een gerust hart in uw huis kunt laten. Ideaal!

of bel
+32 2 669 92 97
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Christiane G. uit Belsele heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dorothee V. uit Gontrode heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Myriam V. uit Balen heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christian V. uit Aalst heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nancy D. uit Nazareth heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.