Easy Life scoort
4.2 op basis van
24173 beoordelingen

Huishoudhulp Eggewaartskapelle

Het vinden van een betrouwbare en goede huishoudhulp in regio Eggewaarts-Kapelle is niet gemakkelijk. Easy Life kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Deze specialist in huishoudelijke hulp heeft een eigen database met daarin de beste Huishoudhulpen, ook in Eggewaarts-Kapelle. Een lange zoektocht is dus niet nodig en u kunt op korte termijn genieten van meer tijd!

Huishoudhulp Eggewaarts-Kapelle met dienstencheques

De Huishoudhulp die aan u voorgesteld wordt door Easy Life, kunt u betalen met dienstencheques. Dienstencheques zijn een handige en voordelige manier om de uren van de Huishoudhulp uit te betalen. Eén dienstencheque staat gelijk aan 9 Euro, wat het uurtarief van de Huishoudhulp is. Daarnaast zijn de kosten van dienstencheques gedeeltelijk af te trekken van de belasting en dit geeft u dus een fiscaal voordeel. Bij uw gemeente kunt u navragen of u wellicht in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget wat te besteden is aan de Huishoudhulp. Vaak is dit mogelijk wanneer u zelf lichamelijk niet in staat bent om het huishouden te doen.

Welke taken kan de Huishoudhulp uitvoeren?

Als u denkt aan den Huishoudhulp, dan denkt u waarschijnlijk aan standaard huishoudelijke taken, zoals stof afnemen en dweilen. Een Huishoudhulp van Easy Life kan echter veel meer voor u betekenen. Zo kan hij of zij in overleg ook uw boodschappen doen, uw strijk in orde maken of uw maaltijd voorbereiden. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite en geeft u meer gemak. Een efficiënt en gestructureerd huishouden. Dat is Easy Life!

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de Huishoudhulp

Wanneer u via Easy Life een Huishoudhulp in Eggewaarts-Kapelle vindt, dan bent u ervan verzekerd dat deze hulp betrouwbaar is en kwaliteit levert. De Huishoudhulpen van Easy Life worden namelijk pas in de database opgenomen, wanneer zij na een uitgebreide screening geschikt zijn bevonden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kan het zoeken naar een Huishoudhulp zeker overlaten aan Easy Life. Neemt u snel contact op met de medewerkers van Easy Life via het online aanvraagformulier, of telefonisch. U geeft uw wensen en eisen aan en de medewerkers gaan enthousiast op zoek naar de best passende Huishoudhulp in Eggewaarts-Kapelle. Zo maakt Easy Life het leven écht een stuk makkelijker!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ali M. uit Mechelen heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JeanChristophe P. uit Overijse heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marleen T. uit Oosterzele heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elena K. uit Tielt-Winge heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bouchra A. uit Zemst heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.