Easy Life scoort
4.2 op basis van
24041 beoordelingen

Huishoudhulp Dilbeek

U wilt graag een schoon huis, maar komt vanwege uw job, hobby’s of gezin tijd tekort om uitgebreid te kuisen? Of ziet u misschien op tegen vervelende klussen? Misschien bent u helaas lichamelijk niet in staat om zelf het huishouden te doen, of heeft u gewoonweg een hekel aan poetsen? In alle gevallen helpt Easy Life u graag bij het vinden van de beste huishoudhulp in Dilbeek, die u met plezier helpt bij het huishouden. U hoeft zelf niet op zoek te gaan: Easy Life vindt snel de juiste huishoudhulp in Dilbeek voor u! Bespaar direct tijd en schakel de hulp in van Easy Life!

Propere en betrouwbare huishoudhulp

Als u Easy Life inschakelt om een goede huishoudhulp in Dilbeek voor u te vinden, dan bent u zeker van de beste kracht in huis. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Easy Life voorop. Daarom zorgen zij ervoor dat elke huishoudhulp gescreend wordt, alvorens zij wordt ingezet. De huishoudhulp die aan u voorgesteld wordt, voldoet dus aan de strenge eisen van dit professioneel poetsbureau. Zorgeloos het huishouden uit handen geven!

Taken van de huishoudhulp

Natuurlijk laat u een huishoudhulp komen, om uw woning proper te houden. Waar een doorsnee huishoudhulp het houdt bij stof afnemen, stofzuigen en dweilen, neemt een huishoudhulp van Easy Life graag een stap extra. In overleg kan de hulp namelijk ook andere taken van u overnemen. Wat dacht u ervan als uw was netjes gestreken in de kast ligt als u thuiskomt? Of dat de boodschappen alvast in huis gehaald zijn? En stel dat zelfs uw maaltijd klaar staat als u thuiskomt… Een huishoudhulp van Easy Life is een waardevolle hulp die uw huishouden echt een stuk gemakkelijker en efficiënter maakt!

Huishoudhulp in Dilbeek met dienstencheques

Een huishoudhulp betalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt gemak, veiligheid en geeft daarnaast ook een fiscaal voordeel. Niet alleen door het lage uurtarief bespaart u geld, maar ook door het feit dat dienstencheques voor een deel aftrekbaar zijn van de belasting. Het inzetten van een huishoudhulp via Easy Life wordt zo wel erg aantrekkelijk. Dienstencheques kunt u eenvoudig online bestellen, maar u kunt het regelwerk ook uitbesteden aan de medewerkers van Easy Life.

Easy Life vindt de beste huishoudhulp in Dilbeek!

Dit professioneel poetsbureau biedt service en zorgt voor gemak, extra mogelijkheden, een voordelig tarief én de beste huishoudhulp in Dilbeek! Neemt u daarom direct contact op met de enthousiaste medewerkers, zodat zij snel op zoek kunnen naar de beste match. Easy!

of bel
+32 2 669 92 96
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Dirk G. uit Brasschaat heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elke B. uit Lebbeke heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

SARA V. uit Bellem heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Benji B. uit Boom heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Evelien V. uit Kalmthout heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.