Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Huishoudhulp Bornem

Staat het vinden van een huishoudhulp die u volledig kan vertrouwen op uw to-do lijstje? Easy Life kan de perfecte huishoudhulp voor u vinden, aangepast aan al uw wensen. De jarenlange ervaring en professionele kennis spelen natuurlijk een rol in onze kwaliteitsvolle service! Al onze huishoudhulpen moeten niet voor niets voldoen aan onze eisen!

De taken van onze professionele huishoudhulpen

Onze service gaat altijd dat ene stapje verder dan de concurrentie. Onze huishoudhulp kan u niet alleen helpen met de typische huishoudelijke taken (dweilen, stofzuigen of het sanitair verzorgen bijvoorbeeld). We kunnen er samen voor zorgen dat er na overleg het verzorgen van de strijk, het doen van boodschappen of het klaarmaken van een lekkere maaltijd wordt toegevoegd aan het takenpakket. Conclusie: geen enkele taak is te veel voor onze huishoudhulpen!

Professionele hulp in Bornem

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat zijn de belangrijkste sleutelwoorden bij Easy Life. Dat is dan ook de reden waarom we elke huishoudhulp screenen vooraleer ze bij ons team aan de slag kan gaan. Voldoet de persoon in kwestie aan onze eisen en de uwe? Dan stellen wij haar graag aan u voor. U bent dus verzekerd van een professionele en betrouwbare huishoudhulp wanneer u gebruik maakt van de diensten van Easy Life. Maak u geen zorgen, bij onze huishoudhulpen kunt u het huishouden met een gerust hart overlaten!

Huishoudhulpen uit Bornem inzetten

Staat ‘het huis schoonmaken’ niet meteen tussen je favoriete activiteiten? Of dringend nood aan wat vrije tijd? Misschien bent u lichamelijk niet meer in staat om zelf aan de slag te gaan? Hoe dan ook, het inschakelen van een huishoudhulp is vaak meer dan welkom!

Huishoudhulp uit Bornem vergoeden

De gemaakte uren (bepaald via een voordelig uurtarief) van de huishoudhulp in Bornem kunt u heel eenvoudig vergoeden via dienstencheques. Deze manier is niet alleen veilig, ook geniet u van een fiscaal voordeel. De kosten van dienstencheques zijn trouwens deels aftrekbaar van de belastingen. Makkelijk, toch?

Een huishoudhulp in Bornem? Kies voor Easy Life!

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wanneer het gaat om het vinden van de meest geschikte huishoudhulp in Bornem, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers. Uw vereisten doorgegeven? Dan gaat het team van Easy Life op zoek naar de perfecte huishoudhulp. Klaar om te genieten van een propere woning en een dosis vrije tijd?

of bel
03 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nienke D. uit Gent heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie P. uit Mechelen heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els L. uit Hemiksem heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Linke A. uit Hasselt heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sara D. uit Londerzeel heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.