Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Huishoudhulp Beveren

Bent u op zoek naar een huishoudhulp in Beveren, maar vindt u het niet gemakkelijk om een bekwame hulp te vinden? Weet u niet waar u moet zoeken, of bent u misschien onzeker over de betrouwbaarheid van de huishoudhulp? Dan kan Easy Life u zeker helpen! Dit professionele poetsbureau weet de beste huishoudhulp in Beveren te vinden en stelt haar op korte termijn aan u voor. Wat een gemak!

Een huishoudhulp kan nodig zijn als u een drukke job heeft, maar ook wanneer u zelf al veel tijd kwijt bent aan de verzorging van uw gezin of aan hobby’s. Het kan natuurlijk ook nodig zijn, omdat u zelf niet (meer) in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren. Maar, misschien hebt u simpelweg geen goesting om te kuisen. Wat de reden ook is, een huishoudhulp van Easy Life verzet bergen werk voor u, tegen een scherp tarief. Zo bespaart u tijd en kunt u genieten van meer rust in huis en meer vrije tijd. Want, wat is er nu fijner dan thuiskomen in een propere en fris geurende woning?

Een eerlijke en uitstekende huishoudhulp in Beveren

Easy Life streeft de beste dienstverlening na en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt elke huishoudhulp die zij mogelijk in dienst nemen gescreend. Wanneer zij voldoet aan de strenge eisen die Easy Life stelt, wordt zij ingezet. Door de screening waarborgt Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de huishoudhulp en kunt u zorgeloos genieten van uw vrije tijd en propere woning!

Taken voor de huishoudhulp

Waarschijnlijk bent u gewend dat een huishoudhulp enkel standaard poetswerk verricht, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en het sanitair kuisen. Een huishoudhulp van Easy Life kan veel meer voor u betekenen! In overleg kunt u de huishoudhulp namelijk ook andere taken uitlaten voeren, zoals het doen van uw strijk, het in huis halen van uw boodschappen en het bereiden van uw maaltijd. U geeft bij de aanvraag uw wensen aan bij Easy Life en zij gaan direct voor u op zoek naar de best passende huishoudhulp in Beveren. Dat is de service van Easy Life!

Extra voordeel: betalen met dienstencheques

Wat wij hierboven hebben verteld, zijn niet de enige voordelen die een huishoudhulp van Easy Life biedt. Zo is de hulp uit te vergoeden met dienstencheques. Deze schaft u eenvoudig aan en de kosten hiervan zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel heel voordelig om een huishoudhulp in te zetten, nietwaar? Dienstencheques zijn daarnaast ook handig, aangezien u niet steeds contant geld in huis hoeft te halen. Gemakkelijk én veilig dus, die dienstencheques.

Easy Life: direct de beste huishoudhulp in Beveren!

De medewerkers van Easy Life helpen u graag snel verder. U kunt het online aanvraagformulier invullen, of telefonisch contact opnemen. De medewerkers van Easy Life vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en kunnen tevens de bestelling van dienstencheques uit handen nemen. Bespaar veel tijd en moeite en geniet van een proper huis en een afgewerkte klussenlijst!

of bel
+32 3 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Jill L. uit Kessel heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JeanPierre M. uit De Pinte heeft 8 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tobias V. uit Lebbeke heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kenneth G. uit Knokke-Heist heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Petra M. uit Heusden-Zolder heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.