Easy Life scoort
4.2 op basis van
11399 beoordelingen

Dienstencheques Wetteren

Bent u op zoek naar een hulp met dienstencheques in Wetteren? Een poetsvrouw die goed is in huishoudelijk werk en daarnaast ook betrouwbaar is? Dat is niet eenvoudig. Waar start zo’n zoektocht en hoe beoordeelt u of de poetshulp ook professioneel te werk gaat en te vertrouwen is? Easy Life heeft veel ervaring in het vinden van de beste hulp en koppelt u graag aan een passende poetshulp. Geniet van meer vrije tijd en een schone woning!

Een poetshulp met dienstencheques uit Wetteren inzetten

Bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijke taken uit te voeren? Heeft u naast uw werk maar weinig vrije tijd over? Of heeft u gewoon een hekel aan kuisen? Wat de reden ook is: een poetshulp met dienstencheques inzetten geeft u meer ruimte voor andere zaken en zorgt voor een heerlijk fris huis.

De beste hulp met dienstencheques in Wetteren vinden

Easy Life staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit te kunnen blijven waarborgen, wordt elke poetshulp eerst gescreend voordat zij ingezet wordt. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen, mag zij voor Easy Life aan de slag. Op deze manier kunt u uw huishouden zorgeloos uit handen geven en optimaal genieten.

Taken van de poetshulp met dienstencheques

Vaak voert een poetshulp enkel de meest gangbare huishoudelijke taken uit, zoals het stofzuigen en dweilen van de vloeren en het kuisen van het sanitair. Een poetshulp van Easy Life neemt graag een stapje extra voor u. In overleg is het daarom ook mogelijk om de hulp bijvoorbeeld uw boodschappen te laten doen. Of wat dacht u ervan als zij de strijk doet of zelfs uw maaltijd klaar zet? Bij Easy Life geeft u uw wensen aan en zij gaan op zoek naar de best passende poetshulp met dienstencheques in Wetteren!

Waarom uitbetalen met dienstencheques?

De gewerkte uren van de poetshulp betaalt u eenvoudig met dienstencheques. Dienstencheques zijn niet alleen handig, maar ook veilig. U hoeft niet speciaal de deur uit om contant geld in huis te halen. De dienstencheques bestelt u eenvoudig online, waarna deze bij u thuis bezorgd worden. Een ander voordeel van dienstencheques is, dat de kosten deels af te trekken zijn van de belasting. Zo wordt het inzetten van een hulp wel erg aantrekkelijk!

Easy Life: hulp met dienstencheques in Wetteren

Bent u overtuigd van de uitmuntende service en de kwaliteit van Easy Life? Geniet dan net als meer dan 14.000 andere gezinnen van de diensten van dit professioneel poetsbureau. Vult u het online aanvraagformulier in, of neemt u telefonisch contact op, dan gaan de enthousiaste medewerkers direct voor u aan de slag. Lekker easy!

of bel
09 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Laura D. uit Ardooie heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Robert S. uit Kuringen heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jeanny G. uit Opoeteren heeft 49 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kathleen O. uit Opglabbeek heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marieke S. uit Lommel heeft 4 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.