Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Dienstencheques Waregem

U zoekt een huishoudhulp met dienstencheques in Waregem, die u kunt vertrouwen en die haar werk uitstekend doet? Zo’n perfecte hulp vinden is niet eenvoudig, maar gelukkig weet Easy Life de juiste match voor u te maken. Door de kennis en ervaring van Easy Life, weet dit professioneel poetsbureau aan welke eigenschappen een goede poetshulp moet voldoen en stelt hoge eisen aan deze hulp.

Betrouwbare en professionele hulp met dienstencheques in Waregem

Easy Life hecht veel waarde aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is de reden dat dit poetsbureau iedere poetshulp screent. Enkel wanneer de hulp aan de strenge eisen van het bureau voldoet, wordt hij of zij ingezet. Kiest u voor Easy Life, dan bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele poetshulp. U kunt uw huishouden zorgeloos overlaten aan deze hulp en heerlijk genieten van meer vrije tijd!

Een poetshulp inschakelen

Een hulp in de huishouding is een uitkomst wanneer u zelf tijd tekort komt om te kuisen. Maar ook wanneer u lichamelijk niet in staat bent om het huishouden te doen, kan het inschakelen van een hulp de juiste keuze zijn. Zelfs wanneer u gewoon een hekel heeft aan kuisen, kunt u de hulp van een poetshulp inroepen. De reden maakt niet uit, een poetshulp brengt gemak en meer tijd voor uzelf. Easy Life!

Werkzaamheden van de hulp met dienstencheques

Easy Life neemt graag een stapje extra voor u. Een poetshulp van Easy Life kan u niet enkel helpen met de huishoudelijke taken die een ‘normale’ poetshulp over het algemeen uitvoert. Nee, een hulp met dienstencheques in Waregem van Easy Life kan veel meer voor u betekenen dan het stofzuigen van uw huis en het schoonmaken van het sanitair. In overleg kan de hulp ook zaken voor u regelen, zoals het doen van de boodschappen, het strijken van uw schone was en zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Dat is de service van Easy Life.

Hulp met dienstencheques in Waregem

Wanneer u via Easy Life een poetshulp inschakelt, dan kunt u de gemaakte uren uitbetalen met dienstencheques. Dit is een simpele, veilige manier van betalen en het biedt u tevens een fiscaal voordeel: de kosten zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief van Easy Life, maakt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp in te zetten!

De beste hulp vinden? Easy Life!

Easy Life staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. De beste keus als het gaat om het vinden van een professionele hulp met dienstencheques in Waregem. Neemt u direct contact op met de medewerkers van Easy Life. Zij luisteren naar uw wensen en gaan op zoek naar de beste match. Zo kunt u binnenkort zorgeloos genieten van meer vrije tijd en een propere woning!

of bel
+32 5 696 04 66
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ronny V. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christa H. uit Mol heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karel D. uit Haacht heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elissa S. uit Paal heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Leen D. uit Huldenberg heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.