Easy Life scoort
4.2 op basis van
20370 beoordelingen

Dienstencheques Vilvoorde

Herkent u dit: een drukke job, een bedrijvig gezin en een tijdrovende hobby? Geen tijd over voor het huishouden, geen energie meer na een lange dag werken? En aan de andere kant wel behoefte aan een schoon en fris huis? Heel begrijpelijk en Easy Life heeft de juiste oplossing: een goede en betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques in Vilvoorde vinden! Klinkt eenvoudig, maar zelf weet u wellicht niet waar deze zoektocht te beginnen. Vertrouw op Easy Life en laat dit professioneel poetsbureau u voorstellen aan de beste hulp met dienstencheques in Vilvoorde.

De werkwijze van Easy Life

Easy Life stelt service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Een hulp kan dan ook alleen voor dit professioneel poetsbureau werken, als zij de strenge screening doorstaan heeft. Op deze manier bent u verzekerd van een goede en betrouwbare hulp met dienstencheques in Vilvoorde. De zoektocht kunt u zorgeloos uit handen geven, waardoor u direct al tijd en moeite bespaart. Service en gemak: dat is Easy Life!

Hulp met dienstencheques in Vilvoorde

De poetshulp die Easy Life aan u voorstelt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Dit is voor u een voordelige, veilige én voordelige manier van betalen. U profiteert niet alleen van een voordelig uurtarief, maar de kosten van de cheques zijn ook nog eens deels aftrekbaar van de belasting. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen en de dienstencheques worden bij u thuis afgeleverd.

Een hulp van Easy Life betekent extra gemak

Als u denkt aan de taken van een poetshulp, dan denkt u wellicht aan de meest gangbare huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, dweilen en het sanitair kuisen. Een hulp van Easy Life kan nog veel meer voor u betekenen. In overleg kan de huishoudhulp namelijk ook uw strijk verzorgen, de boodschappen doen of zelfs uw maaltijd klaarzetten. Uw wensen kunt u aan Easy Life doorgeven en de medewerkers gaan op zoek naar de beste match. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van een efficiënt huishouden!

De beste keus: Easy Life!

Maakt u zich geen zorgen meer om het vinden van de beste hulp met dienstencheques in Vilvoorde en neem contact op met Easy Life. Meer dan 14.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor en genieten van de service en het gemak van Easy Life. U kunt het online aanvraagformulier invullen, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. Dan kunt u meteen uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

of bel
+32 5 252 53 81
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Herlinde B. uit Oudenaarde heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els D. uit Opwijk heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sylvie D. uit Marke heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sanne V. uit Mortsel heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ann H. uit Bree heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.