Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Dienstencheques Turnhout

Komt u tijd tekort om uw woning proper te houden? Door uw drukke job, een volle agenda of door de drukte in uw gezin? Of misschien bent u lichamelijk niet in staat om huishoudtaken te verrichten. Dan is een huishoudhulp die werkt met dienstencheques in Turnhout de oplossing voor u! Maar waar vindt u een hulp waarvan u weet dat zij haar werk goed doet én van wie u weet dat u haar alleen in uw huis kunt laten? Neemt u contact op met Easy Life: de specialist op het gebied van professionele huishoudhulpen. U profiteert dan niet alleen van hun kennis en kunde, maar ook van de vele andere voordelen die een Easy Life huishoudhulp met dienstencheques in Turnhout te bieden heeft.

Een goede, betrouwbare, gescreende hulp

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Easy Life, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Easy Life is een professioneel, betrouwbaar poetsbureau. Elke poetshulp wordt eerst gescreend, alvorens zij ingezet gaat worden. U kunt dus vertrouwen op een gedegen en betrouwbare hulp en zorgeloos uw huishouden uit handen geven. Easy Life: kwaliteit en betrouwbaarheid!

Taken van de hulp

Een huishoudhulp met dienstencheques in Turnhout die via Easy Life wordt ingezet, is zeer flexibel. Vaak zorgt een hulp enkel voor de algemene, huishoudelijke taken, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar een hulp van Easy Life kan in overleg nog veel meer voor u betekenen. Misschien bent u regelmatig pas laat thuis van uw werk. Dan zou het natuurlijk best fijn zijn als de maaltijd al voor u voorbereid is. Of wat een luxe: uw was ligt netjes gestreken in de kast en uw boodschappen zijn in huis gehaald. Een hulp van Easy Life maakt het leven écht een stuk gemakkelijker!

Poetshulp met dienstencheques in Turnhout

De poetshulp die u via Easy Life vindt, is te betalen met dienstencheques. Dienstencheques zijn een eenvoudige en veilige manier van betalen. U hoeft geen contant geld in huis te halen en de dienstencheques zijn online te bestellen, waarna ze thuis bezorgd worden. Een extra voordeel van een hulp met dienstencheques is, dat de kosten voor de cheques deels aftrekbaar zijn van de belasting. Zo wordt het inzetten van een hulp met dienstencheques in Turnhout wel heel voordelig!

Easy Life: snel een poetshulp met dienstencheques in Turnhout

Bent u overtuigd van het gemak, de uitstekende service en de voordelen die een hulp van Easy Life u biedt? Aarzelt u dan niet langer en neemt u direct contact op met de medewerkers van dit professioneel poetsbureau. U kunt dit telefonisch doen, maar ook via het online aanvraagformulier. Wanneer u uw wensen aangeeft, gaat Easy Life direct voor u op zoek naar de best passende hulp met dienstencheques in Turnhout.

of bel
+32 1 449 04 28
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Lucien V. uit Kapelle-Op-Den-Bos heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steve V. uit Stekene heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carina D. uit Buggenhout heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Béatrice V. uit Wezembeek-Oppem heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Melek C. uit Machelen heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.