Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Dienstencheques Sint-Truiden

Een goede poetshulp met dienstencheques in Sint-Truiden vinden, is niet eenvoudig. Easy Life neemt deze zorg graag uit handen en gaat voor u direct op zoek naar de best passende hulp voor u. Een professionele, betrouwbare en goede hulp, die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wat een service, wat een gemak: dat is Easy Life!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wanneer u een hulp in huis haalt, dan wilt u er zeker van zijn dat deze hulp zijn of haar werk goed doet en dat hij of zij betrouwbaar is. Easy Life vindt dat vanzelfsprekend en dat is ook de reden dat dit poetsbureau elke poetshulp eerst screent, alvorens hij of zij aan de slag mag gaan. Kwaliteit en betrouwbaarheid worden op deze manier gewaarborgd. U kunt het huishouden zorgeloos uit handen geven en genieten van uw extra vrije tijd.

Hulp met dienstencheques in Sint-Truiden

Een poetshulp via Easy Life vinden is in alle opzichten gunstig. U bent niet enkel verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, maar de gewerkte uren van de hulp kunt u uitbetalen met dienstencheques. Deze cheques zijn simpel te bestellen bij Sodexo en worden bij u thuis geleverd. Bent u zelf niet thuis in dit soort administratieve taken, dan regelt Easy Life dit graag voor u. Betalen met dienstencheques is niet alleen handig en veilig; het geeft ook een fiscaal voordeel. De kosten zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Dit, samen met het voordelige uurtarief van Easy Life, maakt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp in huis te halen!

Extra gemak met een Easy Life poetshulp

De hulp met dienstencheques in Sint-Truiden die Easy Life aan u voor zal stellen, kan u helpen bij de standaard taken, zoals stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het sanitair. Maar, Easy Life neemt graag eens stap extra en biedt u graag extra service en gemak. Wanneer u daar behoefte aan heeft, kan de hulp in overleg ook taken uitvoeren als het doen van uw boodschappen of het verzorgen van uw strijk. En wat dacht u ervan als u na een lange dag werken thuis komt en uw maaltijd al voorbereid is? U geeft uw wensen aan en Easy Life gaat op zoek naar de beste match!

Kies Easy Life voor een easy life

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een hulp met dienstencheques in Sint-Truiden via Easy Life u biedt? Neemt u dan snel contact op met de medewerkers van dit professioneel poetsbureau. De beste service, het grootste gemak. Meer dan 14.000 gezinnen gingen u vol tevredenheid voor. Geniet ook binnenkort van uw schone woning en uw extra vrije tijd!

of bel
011 36 09 03
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Busra K. uit Oostmalle heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Annabel R. uit Bassevelde heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien D. uit Mortsel heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie P. uit Mechelen heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Anneleen D. uit Brasschaat heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.