Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Dienstencheques Sint-Niklaas

Wilt u graag een propere woning, maar komt u zelf tijd tekort vanwege uw drukke job, uw gezin of door uw tijdrovende hobby? Of misschien bent u lichamelijk niet in staat om het huishouden bij te houden of heeft u gewoon geen goesting om huishoudelijke taken uit te voeren. Wat de reden ook is, Easy Life helpt u graag aan een huishoudelijke hulp met dienstencheques in Sint-Niklaas. Zo bespaart u direct al veel tijd en moeite en bent u verzekerd van de beste service!

Poetsvrouw met dienstencheques in Sint-Niklaas

Wanneer u besluit om Easy Life in te schakelen, dan weet u zeker dat u de beste kracht in huis haalt. Een poetsvrouw met dienstencheques in Sint-Niklaas weet Easy Life op korte termijn voor u te regelen. Easy Life staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is ook de reden dat zij elke poetsvrouw eerst screenen, alvorens haar in te zetten. U kunt dus zorgeloos genieten van meer vrije tijd.

Taken van poetsvrouw met dienstencheques in Sint-Niklaas

Het is vanzelfsprekend dat u in de eerste plaats kiest voor een poetsvrouw om uw huis te kuisen. Waar een ‘normale’ poetsvrouw het enkel houdt bij taken als stoffen, stofzuigen en het sanitair schoonmaken, neemt een hulp van Easy Life graag een stap extra voor u. In overleg kan zij namelijk ook andere taken op zich nemen. Wat dacht u ervan als de strijk gedaan is en de boodschappen in huis gehaald zijn? Of dat u na een lange dag werken thuis komt en de maaltijd is al voorbereid? Wat een gemak! Dat is Easy Life!

De voordelen van dienstencheques

Ook in Sint-Niklaas heeft Easy Life poetsvrouwen die u kunt uitbetalen met dienstencheques. Het bestel- en betaalgemak van dienstencheques is niet het enige voordeel van de cheques. Er is ook een fiscaal voordeel te noemen. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een hulp via Easy Life wel erg aantrekkelijk!

Een poetsvrouw met dienstencheques in Sint-Niklaas? Easy Life!

Gemak, flexibiliteit én financieel aantrekkelijk: dat is Easy Life. Via het aanvraagformulier of telefonisch geeft u uw wensen aan bij de kundige medewerkers van EasyLif. Zij gaan daarna direct voor u aan de slag om de best passende poetsvrouw met dienstencheques in Sint-Niklaas voor u te vinden. Zo kunt u op korte termijn genieten van meer tijd voor uzelf én een frisse en propere woning!

of bel
+32 3 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Koen M. uit Sint-Truiden heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nancy D. uit Nazareth heeft 11 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lena V. uit Lebbeke heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jelke C. uit Drongen heeft 14 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Oger M. uit Bonheiden heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.