Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Dienstencheques Schoten

Bent u op zoek naar een poetsvrouw met dienstencheques in Schoten? Een goede hulp, die goed is in alle huishoudelijke taken en daarnaast ook betrouwbaar is? Bij Easy Life weten wij dat het vinden van de beste poetsvrouw niet eenvoudig is. Toch weten wij altijd de beste match te vinden. Easy Life stelt u graag voor aan een professionele, betrouwbare en flexibele poetshulp, zodat u direct kunt genieten van meer vrije tijd en een frisse en propere woning!

Een poetshulp inzetten

Het kan zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om zelf huishoudelijke taken uit te voeren. Maar het kan ook zijn dat u naast uw drukke job niet veel tijd over houdt voor dit soort taken. Ook een druk gezin of tijdrovende hobby’s kunnen de oorzaak zijn van een tekort aan tijd voor het huishouden. Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoon een hekel heeft aan het huishouden en het daarom graag uit handen geeft. Wat de reden ook is, een poetshulp biedt veel gemak en zorgt voor meer vrije tijd. En wat is er nu fijner om thuis te komen in een schoon en fris huis? Easy Life vindt graag de juiste hulp met dienstencheques in Schoten voor u!

Extra gemak met een hulp van Easy Life

Een hulp met dienstencheques in Schoten via Easy Life is niet zomaar een poetshulp. Naast het uitvoeren van de standaard huishoudelijke taken, zoals stofzuigen en kuisen, kan de hulp in overleg ook andere taken overnemen. Wat dacht u ervan als uw schone was netjes gestreken in de kast ligt? Of dat uw boodschappen zijn gedaan en opgeborgen zijn? Of dat uw maaltijd bij thuiskomst al voor u klaar staat? In overleg is dit allemaal mogelijk met een poetshulp van Easy Life.

De beste hulp met dienstencheques in Schoten

Easy Life staat voor service en kwaliteit; dat mag al duidelijk zijn. Deze hoge standaard wordt bereikt door enkel de beste poetshulpen te leveren. Voordat een poetshulp via Easy Life ingezet wordt, is hij of zij uitgebreid gescreend. Alleen wanneer voldaan wordt aan de strenge eisen van Easy Life, kan de poetshulp ingezet worden. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en goede hulp en kunt u zorgeloos genieten van de diensten van Easy Life!

De hulp betalen met dienstencheques

In Schoten heeft Easy Life ook poetshulpen te bieden die werken met dienstencheques. Deze cheques bestelt u eenvoudig bij Sodexo, waarna deze bij u thuis worden afgeleverd. U hoeft dus geen contant geld in huis te halen. Bijkomend voordeel is, dat de kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Een hulp met dienstencheques betalen is dus eenvoudig, veilig én voordelig.

Hulp met dienstencheques in Schoten? Easy Life!

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een hulp via Easy Life u biedt? Neemt u dan direct contact op met de betrokken medewerkers van dit professioneel poetsbureau. Zij gaan graag voor u op zoek naar de beste match!

of bel
+32 3 385 55 83
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Petra M. uit Heusden-Zolder heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ingrid J. uit Stokrooie heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rita V. uit Waarmaarde heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tim C. uit Gent heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els T. uit Betekom heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.