Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Dienstencheques Roeselare

Wilt u graag genieten van een propere woning, maar komt u tijd tekort om alles op orde te houden? Vanwege uw drukke job, uw tijdrovende hobby of bent u lichamelijk misschien niet in staat om zelf te poetsen? Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoonweg een hekel heeft aan kuisen. Wat de reden ook mag zijn, Easy Life helpt u graag snel bij het vinden van een poetshulp met dienstencheques is Roeselare. U bespaart zelf dan al direct tijd en u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van een professioneel poetsbureau.

Betrouwbare hulp met dienstencheques in Roeselare

Wanneer u Easy Life inschakelt, dan bent u verzekerd van de beste hulp in huis. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit staan bij Easy Life voorop. Om dit te kunnen waarborgen, wordt elke poetshulp gescreend voordat zij wordt ingezet. Pas wanneer de hulp voldoet aan de strenge eisen die Easy Life stelt, kan zij voor dit poetsbureau gaan werken. U kunt uw huishouden dus zorgeloos overlaten aan de Easy Life poetshulp met dienstencheques.

Taken voor de Easy Life poetshulp

Waarschijnlijk schakelt u in de eerste plaats een poetshulp in om u te helpen bij de standaard huishoudelijke taken. Waar een ‘normale’ poetshulp het houdt bij taken als stoffen, stofzuigen en het sanitair kuisen, gaat een hulp van Easy Life graag een stapje verder. De hulp met dienstencheques in Roeselare kan in overleg ook andere taken op zich nemen, zoals het doen van uw boodschappen, het verzorgen van uw strijk en zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Op deze manier wordt de poetshulp écht een waardevolle kracht in huis. Wat een easy life!

Voordelen hulp met dienstencheques in Roeselare

Een poetshulp uitbetalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt gemak, veiligheid én zelfs een fiscaal voordeel! De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Een poetshulp van Easy Life heeft al een gunstig uurtarief, maar door dit extra voordeel wordt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp in te schakelen.

Easy Life vindt de beste hulp met dienstencheques in Roeselare!

Gemak, flexibiliteit én voordelig: dat is Easy Life. Maakt u net als meer dan 14.000 andere gezinnen ook graag gebruik van deze voordelen? Neemt u dan direct contact op met de professionele medewerkers van Easy Life. Nadat u uw wensen heeft aangegeven, gaan zij graag voor u aan de slag om de best passende hulp voor u te vinden. Geniet binnenkort van meer vrije tijd én een proper huis!

of bel
+32 5 149 02 08
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Charlotte V. uit Avelgem heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christel C. uit Kapellen heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lutgard H. uit Turnhout heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ann R. uit Borsbeek heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Britt V. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.