EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Dienstencheques Roeselare

Wilt u graag genieten van een propere woning, maar komt u tijd tekort om alles op orde te houden? Vanwege uw drukke job, uw tijdrovende hobby of bent u lichamelijk misschien niet in staat om zelf te poetsen? Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoonweg een hekel heeft aan kuisen. Wat de reden ook mag zijn, EasyLife helpt u graag snel bij het vinden van een poetshulp met dienstencheques is Roeselare. U bespaart zelf dan al direct tijd en u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van een professioneel poetsbureau.

Betrouwbare hulp met dienstencheques in Roeselare

Wanneer u EasyLife inschakelt, dan bent u verzekerd van de beste hulp in huis. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit staan bij EasyLife voorop. Om dit te kunnen waarborgen, wordt elke poetshulp gescreend voordat zij wordt ingezet. Pas wanneer de hulp voldoet aan de strenge eisen die EasyLife stelt, kan zij voor dit poetsbureau gaan werken. U kunt uw huishouden dus zorgeloos overlaten aan de EasyLife poetshulp met dienstencheques.

Taken voor de EasyLife poetshulp

Waarschijnlijk schakelt u in de eerste plaats een poetshulp in om u te helpen bij de standaard huishoudelijke taken. Waar een ‘normale’ poetshulp het houdt bij taken als stoffen, stofzuigen en het sanitair kuisen, gaat een hulp van EasyLife graag een stapje verder. De hulp met dienstencheques in Roeselare kan in overleg ook andere taken op zich nemen, zoals het doen van uw boodschappen, het verzorgen van uw strijk en zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Op deze manier wordt de poetshulp écht een waardevolle kracht in huis. Wat een easy life!

Voordelen hulp met dienstencheques in Roeselare

Een poetshulp uitbetalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt gemak, veiligheid én zelfs een fiscaal voordeel! De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Een poetshulp van EasyLife heeft al een gunstig uurtarief, maar door dit extra voordeel wordt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp in te schakelen.

EasyLife vindt de beste hulp met dienstencheques in Roeselare!

Gemak, flexibiliteit én voordelig: dat is EasyLife. Maakt u net als meer dan 14.000 andere gezinnen ook graag gebruik van deze voordelen? Neemt u dan direct contact op met de professionele medewerkers van EasyLife. Nadat u uw wensen heeft aangegeven, gaan zij graag voor u aan de slag om de best passende hulp voor u te vinden. Geniet binnenkort van meer vrije tijd én een proper huis!

of bel
051 49 02 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid