Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Dienstencheques Ranst

Wilt u graag een proper huis, maar komt u zelf tijd tekort vanwege uw drukke job, tijdrovende hobby of actief gezin? Of bent u misschien lichamelijk niet in staat om het huishouden te doen? Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat u een hekel heeft aan kuisen… Wat de reden ook is, Easy Life helpt u snel bij het vinden van een hulp met dienstencheques in Ranst. Zo bent u direct geholpen: u bespaart uzelf een lange zoektocht naar de beste hulp in Ranst en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Dat is het gemak van Easy Life.

Betrouwbare en goede hulp met dienstencheques in Ranst

Wanneer u besluit Easy Life in te schakelen om de juiste hulp voor u te vinden, dan bent u verzekerd van de beste kracht. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Easy Life hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen, wordt elke hulp gescreend. Enkel wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij ingezet als huishoudhulp. Zo kunt u uw huishouden zorgeloos uit handen geven en extra genieten van uw vrije tijd.

Taken van de hulp met dienstencheques

In Ranst kan Easy Life u voorstellen aan de meest flexibele hulp in de huishouding. Natuurlijk schakelt u in de eerste plaats een hulp in om u te ondersteunen bij de standaard huishoudelijke taken. Waar een ‘normale’ huishoudhulp het vaak houdt bij werkzaamheden als stoffen, stofzuigen en de badkamer poetsen, gaat een hulp van Easy Life graag een stap verder voor u. In overleg kunt u de hulp ook andere taken toebedelen, zoals het doen van uw boodschappen, het strijken van uw schone was en zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Op deze manier wordt de hulp écht een waardevolle toevoeging. Wat een easy life!

Hulp in Ranst met dienstencheques

Een poetshulp uitbetalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt gemak, is een veilige manier van betalen én geeft een fiscaal voordeel. De kosten voor het aanschaffen van de dienstencheques is namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het gunstige uurtarief, maakt het wel erg aantrekkelijk om een hulp met dienstencheques in Ranst via Easy Life te regelen.

Easy Life: de beste hulp voor u!

Gemak, flexibiliteit én financieel voordelig: dat is Easy Life. Geeft u uw wensen aan bij de betrokken medewerkers van dit beste poetsbureau en zij gaan direct voor u aan de slag om de best passende hulp met dienstencheques in Ranst te vinden voor u. Dat wordt binnenkort genieten van meer vrije tijd én een fris huis!

of bel
+32 3 322 50 22
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Steve V. uit Stekene heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els D. uit Putte heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kristien V. uit Hombeek heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Heidi C. uit Roeselare heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Leslie C. uit Tremelo heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.