Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Dienstencheques Nieuwpoort

Wilt u een poetshulp met dienstencheques in Nieuwpoort vinden, maar weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen? Verdoe geen tijd en laat Easy Life het zoekwerk uit handen nemen. Zo bespaart u direct tijd en bent u ook nog eens verzekerd van een goede, flexibele en betrouwbare poetshulp. Hoe easy!

Poetshulp met dienstencheques uit Nieuwpoort inzetten

Er zijn een heleboel redenen te noemen om een poetshulp in te zetten. Misschien heeft u een drukke job, besteedt u graag extra tijd aan uw hobby of uw gezin, bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten of heeft u gewoonweg een hekel aan kuisen. De reden hoeft Easy Life niet te weten, dit professioneel poetsbureau zorgt er gewoon voor dat u de beste hulp geboden krijgt! Heerlijk rustig thuiskomen in een opgeruimd en proper huis.

Betrouwbaar en professioneel

Easy Life hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid om op diemanier de beste dienstverlening te kunnen bieden. Daarom zorgt Easy Life ervoor dat elke poetshulp eerst gescreend wordt alvorens haar in te zetten als hulp in de huishouding. Zo kunt u het huishouden zorgeloos overlaten aan de poetshulp en lekker relaxed genieten van de extra vrije tijd.

Taken van de Easy Life poetshulp

Een kuisvrouw neemt in de meeste gevallen enkel de standaard huishoudelijke taken van u over, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en het sanitair kuisen. Maar, hoe zou u het vinden als de hulp ook andere taken voor u uit kan voeren? Bij Easy Life kunt u in overleg ook ander werk uit handen geven, zoals het doen van boodschappen, het klaarzetten van uw maaltijd of het verzorgen van de strijk. U geeft uw wensen aan en Easy Life zoekt de beste passende hulp met dienstencheques in Nieuwpoort voor u.

Easy Life: alleen maar voordelen!

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit in werkzaamheden zijn niet de enige voordelen die te noemen zijn. De hulp kunt u met dienstencheques uitbetalen. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt en deze worden in Nieuwpoort bij u thuis afgeleverd. De gewerkte uren betaalt u uit middels deze dienstencheques. Dat is simpel, maar ook nog eens heel veilig en gemakkelijk. U hoeft geen contant geld in huis te halen. Een ander voordeel van het betalen met dienstencheques is, dat het een fiscaal voordeel biedt. De kosten zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. De hulp met dienstencheques uit Nieuwpoort van Easy Life biedt dus vele voordelen!

Easy Life: de beste hulp voor u

Duizenden gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Wacht u daarom niet langer en neem contact op met Easy Life. Zo geniet u binnenkort ook van de vele voordelen en het gemak van een hulp met dienstencheques uit Nieuwpoort. Easy Life helpt u graag en stelt u binnenkort voor aan de best passende hulp. Geniet!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Hans V. uit Kessel heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eva V. uit Mariakerke heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mandy H. uit Wemmel heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen G. uit Zoutleeuw heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Charlotte D. uit Oedelem heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.