Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Dienstencheques Lokeren

Wilt u graag een hulp met dienstencheques in Lokeren vinden? Maar komt u zelf tijd tekort om deze tijdrovende klus op te pakken? Weet u ook niet waar u een betrouwbare en goede hulp kunt vinden? Neem dan snel contact op met Easy Life! Dit professioneel poetsbureau staat direct voor u klaar om de beste poetsvrouw met dienstencheques in Lokeren voor u te vinden. Zo bespaart u meteen tijd én bent u verzekerd van de beste poetsvrouw. Easy Life maakt het echt een stuk gemakkelijker.

Een eerlijke poetshulp

Het is vaak niet simpel om een betrouwbare én goede poetshulp te vinden. Maar daar merkt u niets van als u voor Easy Life kiest. Als professioneel poetsbureau beschikken zij over een groot bestand met poetshulpen die werken met dienstencheques in Lokeren. Alvorens zij opgenomen zijn in dit bestand, hebben zij een strenge screening doorstaan. Op deze wijze kan Easy Life de kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp waarborgen. Dat extra stapje neemt Easy Life graag voor u.

Voordeel poetshulp met dienstencheques

In Lokeren weet Easy Life poetshulpen in te zetten die werken met dienstencheques. Dienstencheques zijn een eenvoudige, veilige én voordelige manier van betalen. De cheques zijn simpel te bestellen en worden bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus niet de deur uit om contant geld in huis te halen. Daarnaast zijn de kosten voor dienstencheques ook deels aftrekbaar van de belasting. Dat maakt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp via Easy Life in huis te halen!

Huishoudelijke taken voor de hulp

Een hulp van Easy Life is niet zomaar een poetsvrouw. Zij is flexibel en kan u bij uiteenlopende werkzaamheden ondersteunen. Denkt u dan niet alleen aan het afnemen van stof, stofzuigen van de vloeren en het reinigen van het sanitair. In overleg kan de poetshulp ook andere werkzaamheden uit handen nemen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het strijken van uw wasgoed, het doen van de boodschappen en het klaarzetten van uw maaltijd. Wat een service, wat een gemak! Echt Easy Life.

Easy Life vindt de beste hulp met dienstencheques in Lokeren

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, genieten van meer vrije tijd en het gemak van een hulp in de huishouding? Neemt u dan direct contact op met de betrokken medewerkers van Easy Life door het invullen van het online aanvraagformulier of neemt u telefonisch contact met hen op. Zij gaan zo snel mogelijk aan de slag om de best passende hulp met dienstencheques in Lokeren voor u te vinden.

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Rik J. uit Schaarbeek heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fabienne V. uit Denderleeuw heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Daphne D. uit Brecht heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Leen D. uit Huldenberg heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marjolijn D. uit Boom heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.