Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Dienstencheques Lier

Bent u op zoek naar een poetshulp met dienstencheques in Lier? Iemand die uw huis regelmatig weer grondig kuist en daarnaast ook andere taken in huis van u over kan nemen? Easy Life weet als geen ander dat het huishouden tijdrovend is en een activiteit is waar u zelf niet altijd aan toe komt vanwege een drukke job of een levendig gezin. Het kan natuurlijk ook zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijke klussen te klaren of misschien heeft u gewoonweg een hekel aan kuisen. Wat de reden ook is, Easy Life biedt de oplossing: een professionele en betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques. Ook in Lier kan Easy Life u uitstekend van dienst zijn.

Propere en betrouwbare poetshulp

Wanneer u kiest voor Easy Life bij het vinden van een hulp met dienstencheques in Lier, dan bent u verzekerd van de beste kracht in huis. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Easy Life voorop. Dat is ook de reden dat elke poetshulp gescreend wordt. Pas wanneer de hulp aan de strenge eisen van Easy Life voldoet, kan zij ingezet worden via dit professioneel poetsbureau. Daarnaast houdt Easy Life rekening met uw wensen en koppelt u aan de best passende poetshulp met dienstencheques in Lier.

Uiteenlopende taken Easy Life poetshulp

Natuurlijk haalt u een poetshulp in huis om uw woning proper te houden. Waar een ‘gewone’ poetshulp het houdt bij stoffen, stofzuigen en dweilen, neemt een hulp van Easy Life graag een extra stap voor u. In overleg kan de hulp namelijk ook andere werkzaamheden van u overnemen in huis. Hoe makkelijk zou het zijn als zij de boodschappen in huis haalt? Of zelfs de maaltijd voor u klaarzet? En wat fijn als de strijk al gedaan is en netjes opgevouwen in uw kast ligt. Laat Easy Life weten wat u van de huishoudhulp verlangt en geniet van een efficiënt huishouden!

Poetshulp met dienstencheques in Lier

Een poetshulp betalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt gemak, veiligheid en zelfs een fiscaal voordeel! Naast het lage uurtarief, kunt u geld besparen door de dienstenchequeskosten af te trekken van de belasting. Het inzetten van een poetshulp wordt zo wel erg aantrekkelijk! Dienstencheques zijn eenvoudig online te bestellen, maar als u dat zelf liever niet doet, dan kunt u dit ook overlaten aan de kundige medewerkers van Easy Life. Service én gemak: dat is Easy Life!

De beste hulp met dienstencheques in Lier

Easy Life biedt dus naast gemak, ook uitgebreide mogelijkheden en veel voordeel. Twijfel niet langer en neem direct contact op met dit uitstekende poetsbureau. Binnen korte tijd wordt de best passende poetshulp met dienstencheques in Lier aan u voorgesteld!

of bel
03/369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ssrah S. uit Leut heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Melissa D. uit Zwevezele heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jeroen P. uit Diepenbeek heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Griet V. uit Zichem heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

ARIANE J. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.