Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Dienstencheques Kortrijk

Wilt u genieten van meer vrije tijd, maar tegelijk ook een proper huis? Deze combinatie lijkt onmogelijk, maar niet wanneer u Easy Life inschakelt! Dit professioneel poetsbureau stelt u graag voor aan een hulp met dienstencheques, ook in Kortijk! Als expert op dit gebied, weet Easy Life aan welke eisen de beste en meest betrouwbare poetshulp moet voldoen. Ga niet zelf op zoek, maar laat de experts het werk voor u doen. Dan bent u niet alleen verzekerd van een professionele en betrouwbare hulp, maar geniet u ook nog eens van extra service en gemak!

De beste hulp met dienstencheques in Kortrijk

Wanneer u Easy Life inschakelt om een poetshulp met dienstencheques in Kortrijk voor u te vinden, dan weet u zeker dat u een professionele hulp voorgesteld krijgt, die betrouwbaar is en het werk goed doet. Easy Life zorgt er namelijk voor dat elke hulp eerst gescreend wordt, alvorens hij of zij ingezet wordt. Op deze manier kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen en geniet u zorgeloos van de geleverde diensten.

Werkzaamheden met dienstencheques

In Kortrijk stellen wij u graag voor aan een flexibele poetshulp. Wij benadrukken flexibel, aangezien de hulp niet enkel de standaard poetshulptaken uitvoert, zoals stofzuigen en kuisen. Nee, wanneer u voor Easy Life kiest, dan is er in overleg veel meer mogelijk! Misschien vindt u het wel fijn als de schone was, gestreken in de kast ligt. Of de boodschappen zijn gedaan en opgeborgen. En wat denkt u ervan als uw maaltijd klaar staat na een lange dag op kantoor? Op basis van uw wensen gaat Easy Life op zoek naar de best passende hulp met dienstencheques in Kortrijk. Wat een service, wat een gemak: dat is Easy Life!

Dienstencheques poetshulp in Kortrijk

De door de hulp gewerkte uren, kunt u betalen middels dienstencheques. Een veilige, gemakkelijke én voordelige manier van betalen. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, zijn voor een deel aftrekbaar van de belasting. Dit fiscale voordeel maakt het wel erg aantrekkelijk om een hulp met dienstencheques via Easy Life Kortrijk in te schakelen!

Easy Life: de beste keus!

Bent u overtuigd van de vele voordelen en geweldige service die Easy Life te bieden heeft? Neemt u dan direct contact op met de medewerkers van dit professioneel poetsbureau. Het invullen van het aanvraagformulier kost u maar enkele minuten. Maar u kunt ook telefonisch contact opnemen en meteen uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Geniet binnenkort van meer vrije tijd en een schoon en fris huis!

of bel
+32 5 696 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Harry V. uit Putte heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nancy D. uit Nazareth heeft 55 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie V. uit Landegem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Daniel B. uit Tessenderlo heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sabine V. uit Keerbergen heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.