Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Dienstencheques Koksijde

U wilt graag een schoon huis, maar vanwege uw job, hobby of gezin komt u tijd tekort om uw huishouden op orde te houden? Dat klinkt vast herkenbaar. Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste poetshulp met dienstencheques in Koksijde. Want, waarom zou u nog meer tijd verspillen door zelf op zoek te gaan? Daarnaast kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp waarborgen. Lekker simpel!

Goede en betrouwbare hulp

Wanneer u Easy Life een poetshulp voor u laat zoeken, dan bent u verzekerd van de beste kracht in huis. Betrouwbaarheid en kwaliteit: daar staat Easy Life voor. Dit bereiken zij door elke poetshulp eerst te screenen, alvorens haar in te zetten. Pas wanneer zij aan de strenge eisen van Easy Life voldoet, mag zij aan de slag. Zo kunt u het huishouden zorgeloos uit handen geven.

Taken van de hulp met dienstencheques uit Koksijde

Een poetshulp haalt u natuurlijk in huis om uw huis te kuisen. Waar een ‘normale’ huishoudhulp het houdt bij stof afnemen, dweilen en sanitair kuisen, neemt een hulp van Easy Life graag een stapje extra voor u. In overleg kan de hulp met dienstencheques ook ander taken van u overnemen. Wat dacht u ervan als de was netjes gestreken wordt? Of de boodschappen gedaan worden? Zelfs het klaarzetten van uw maaltijd kan voor u geregeld worden. U geeft uw wensen aan bij Easy Life en de medewerkers gaan op zoek naar de best passende hulp in de huishouding!

Hulp met dienstencheques in Koksijde

Een poetshulp uit Koksijde betalen met dienstencheques biedt vele voordelen. Het brengt u gemak, veiligheid en geeft daarnaast ook een fiscaal voordeel. Naast het gunstige uurtarief, kunt u geld besparen met dienstencheques doordat de kosten deels aftrekbaar zijn van de belasting. U bestelt dienstencheques heel eenvoudig online, maar mocht u daar niet uitkomen, dan nemen de medewerkers van Easy Life dit graag uit handen. Wat een service, wat een gemak!

##Easy Life: de beste hulp met dienstencheques in Koksijde Dit professioneel poetsbureau zorgt voor gemakt, uitgebreide mogelijkheden, een voordelig tarief en de beste poetshulp met dienstencheques uit Koksijde. Wat wilt u nog meer? Profiteer net als meer dan 14.000 andere gezinnen van de service van Easy Life en vul snel het online aanvraagformulier in, of neem telefonisch contact op. Binnenkort geniet u van meer vrije tijd én een propere woning!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Stefanie D. uit Geel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jelke C. uit Drongen heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christian V. uit Aalst heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

SVEN N. uit Stevoort heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nancy D. uit Nazareth heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.