Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Dienstencheques Evergem

Dit klinkt u vast niet vreemd in de oren: een drukke job, een hectisch gezin en daarnaast ook een rijk sociaal leven. Er blijft maar weinig tijd over voor de huishoudelijke taken, laat staan voor een beetje rust en vrije tijd. Toch wilt u graag wonen in een schoon en opgeruimd huis. De oplossing klinkt eenvoudig: een poetshulp met dienstencheques in Evergem zoeken! Toch is het vinden van een betrouwbare en tevens goede poetshulp niet altijd eenvoudig. Maak daarom gebruik van de service van Easy Life en laat dit professioneel poetsbureau u op korte termijn voorstellen aan de beste hulp met dienstencheques in Evergem!

Een hulp met dienstencheques in Evergem

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service: daar staat Easy Life voor. Om kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, wordt elke hulp die voor Easy Life wil werken gescreend. Pas wanneer de poetshulp voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij ingezet. Zo bent u verzekerd van een professionele hulp die u zonder zorgen alleen in uw huis kunt laten. Zorgeloos genieten van uw extra tijd en propere woning.

Hulp uitbetalen met dienstencheques

De poetshulp van Easy Life is uit te betalen met dienstencheques. Dat is eenvoudig en veilig en geeft u daarnaast ook een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. In combinatie met het voordelige uurtarief van Easy Life, zorgt dit ervoor dat het wel erg aantrekkelijk wordt om een poetshulp in te schakelen.

Flexibiliteit en extra gemak

Een poetshulp voert in de meeste gevallen de standaard taken uit, zoals het afnemen van stof, dweilen en sanitair poetsen. Kiest u voor Easy Life, dan kunt u genieten van extra gemak. In overleg kan de hulp namelijk ook allerlei andere taken op zich nemen. Wat dacht u ervan, als u na een lange dag werken thuiskomt en het eten staat voor u klaar? Of de boodschappen zijn in huis gehaald en de was ligt gestreken in de kast? U geeft uw wensen aan en Easy Life zoekt naar de best passende hulp met dienstencheques in Evergem. Wat een service, wat een gemak!

Easy Life: de juiste keuze!

Meer dan 14.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Wacht u daarom niet langer en profiteer ook van alle voordelen en de geweldige service van dit professioneel poetsbureau. Wanneer u het online aanvraagformulier invult, of even telefonisch contact opneemt, dan gaan de medewerkers van Easy Life direct voor u aan de slag. Perfect!

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Shari K. uit Maldegem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ronny V. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els C. uit Putte heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Arnold V. uit Heist-Aan-Zee heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Aurelie M. uit Veldegem heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.