Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Dienstencheques Dendermonde

Een proper huis en meer tijd voor uzelf. Dat klinkt vast te mooi om waar te zijn. Maar, Easy Life kan dit eenvoudig voor u regelen. Al meer dan 14.000 gezinnen heeft dit poetsbureau vol tevredenheid kunnen helpen aan een goede poetshulp. Ook aan u stellen zij graag een betrouwbare hulp voor die met dienstencheques in Dendermonde werkt. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd voor uw gezin, werk of hobby, terwijl uw huis opgeruimd en proper is!

De beste hulp met dienstencheques in Dendermonde

Wanneer u Easy Life inschakelt om een poetshulp met dienstencheques in Dendermonde te vinden, dan bent u in ieder geval verzekerd van een professionele en betrouwbare hulp. Voordat een poetshulp door Easy Life ingezet wordt, is zij gescreend en geschikt bevonden voor dit werk. Door het screenen van elke poetshulp, kan Easy Life garant staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetsvrouw. Nadat u uw wensen en eisen aan de medewerkers van dit professioneel poetsbureau hebt doorgegeven, gaan zij op zoek naar de best passende hulp met dienstencheques in Dendermonde!

Easy Life poetshulp: flexibel en extra gemak

De meest voorname reden om een poetshulp in te zetten, is wellicht om hulp te krijgen bij de dagelijkse huishoudelijke taken. Dat zijn zaken als stoffen, stofzuigen en het sanitair poetsen. Maar, een poetshulp van Easy Life betekent graag meer voor u. Wat dacht u ervan als zij in overleg ook uw boodschappen in huis haalt, het eten klaarzet of uw wasgoed strijkt? Deze uitgebreide service geeft extra gemak en zorgt voor een efficiënt huishouden. Dat klinkt vast als muziek in uw oren!

Poetshulp met dienstencheques Dendermonde

Heeft Easy Life de beste hulp in Dendermonde aan u voorgesteld? Dan kunt u de gewerkte uren van de hulp uitbetalen met dienstencheques. Deze cheques zijn handig en veilig in gebruik, maar geven daarnaast ook een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij de aanschaf van dienstencheques, zijn namelijk voor een deel aftrekbaar van de belasting. Het werktarief van Easy Life is al aantrekkelijk, maar door deze extra ‘korting’ wordt het inzetten van een poetshulp wel erg voordelig!

Easy Life helpt snel en professioneel

Al ruim 14.000 gezinnen hebben via Easy Life de beste poetshulp in hun woonplaats gevonden. Profiteer ook mee van de uitgebreide service, de kwaliteit en flexibiliteit van dit professioneel poetsbureau en neem direct contact op met de enthousiaste medewerkers. Zij gaan voor u aan de slag en zoeken de best passende hulp met dienstencheques in Dendermonde. Perfect!

of bel
+32 5 269 04 94
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

GILBERT S. uit Heusden heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rabia O. uit Hasselt heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alain S. uit Kester heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Virginie C. uit Ooigem heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen M. uit Neeroeteren heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.