Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Dienstencheques Brecht

Komt u tijd tekort om uw woning iedere keer te kuisen? Of bent u lichamelijk niet sterk genoeg om huishoudelijke taken te verrichten? Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat u een hekel hebt aan poetsen. Wat de reden ook mag zijn; Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste hulp met dienstencheques in Brecht. Want, het vinden van een goede en betrouwbare hulp is niet altijd eenvoudig. Vertrouw daarom op de kennis en de ervaring van dit professioneel poetsbureau en zet uw zorgen aan de kant!

Een goede en betrouwbare hulp met dienstencheques in Brecht

Het is niet makkelijk om vooraf te beoordelen of iemand goed kan kuisen en daarnaast ook betrouwbaar is. Easy Life helpt daarom graag. Elke poetshulp die zij inschakelen, is vooraf gescreend en heeft deze screening ook doorstaan. De hulp voldoet dus aan de strenge eisen die Easy Life stelt, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd kan worden. Zorgeloos genieten van een proper huis en meer vrije tijd!

Wat de hulp met dienstencheques kan doen

Ook in Brecht kan Easy Life u voorstellen aan een hulp die met dienstencheques uitbetaald kan worden. Vaak voert een poetshulp enkel standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, dweilen en het kuisen van het sanitair. Maar hoe fijn zou het zijn als u na een lange dag werken thuiskomt en uw maaltijd staat zo goed als klaar? Of uw was hangt gestreken in de kast en de boodschappen zijn in huis gehaald? In overleg kan een hulp van Easy Life ook dit soort taken van u overnemen. Flexibel en gemak: dat is Easy Life!

Hulp met dienstencheques in Brecht: extra voordeel!

De gewerkte uren van de poetshulp kunt u vergoeden door middel van dienstencheques. Deze cheques bestelt u snel een eenvoudig online, waarna deze bij u thuis bezorgd worden. U hoeft dus niet steeds de deur uit om contant geld in huis te halen. Nee, de hulp van Easy Life werkt met dienstencheques, ook in Brecht. Een extra voordeel is dat de kosten van dienstencheques voor een deel aftrekbaar zijn van de belasting. Dit, in combinatie met de andere voordelen van Easy Life maakt het wel erg aantrekkelijk om een poetshulp van Easy Life in te zetten!

Easy Life: de beste service en kwaliteit

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen en uitmuntende service van Easy Life? Neemt u dan contact op met de medewerkers van dit professioneel poetsbureau. Dan kan via het online aanvraagformulier, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. Zodra u uw wensen heeft doorgegeven, gaat Easy Life op zoek naar de best passende hulp met dienstencheques in Brecht.

of bel
+32 3 385 55 83
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Massimo C. uit Ledegem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Samir E. uit Oudergem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie D. uit Sint-Denijs-Westrem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ewoud T. uit Damme heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karin C. uit Haacht heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.