EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Sodexo Dienstencheques

Sodexo dienstencheques in het kort

Dienstencheques zijn een betaalmiddel waaraan de overheid financieel bijdraagt. Iedere meerderjarige particulier die woonachtig is in Belgie, kan zo tegen een gunstige prijs profiteren van huishoudelijke hulp.

Hoe werkt het precies? Met dit gesubsidieerde betaalmiddel kunt u betalen voor huishoudelijke hulp. Dat wil zeggen: hulp bij huishoudelijke activiteiten in en om uw woning. Te denken is aan schoonmaken, strijken, ramen lappen, stofzuigen maar ook aan de kleine dagelijkse boodschappen. Uw was kunt u inbrengen bij een strijkatelier. Het tarief bedraagt slechts 9 euro per uur exclusief belastingvermindering. Na belastingaftrek betaalt u nog maar 6,30 euro.

Hoe kunt u profiteren van dienstencheques van Sodexo?

Bestellen is heel eenvoudig. U bezoekt de website van Sodexo en vult daar het elektronisch formulier in, of u downloadt een papieren versie. Hierbij geeft u het gewenste aantal Sodexo dienstencheques in. Tevens kunt u kiezen tussen elektronische of papieren exemplaren. Particulieren kunnen tot 500 cheques per jaar bestellen; voor gezinnen geldt een maximum van 1000.

Heeft u de dienstencheques van Sodexo besteld? Neemt u dan gerust contact met ons op. Easylife is een erkend dienstenchequebedrijf met kantoren overal in Vlaanderen. Wij helpen u graag aan een hulp die past bij uw wensen. Of maak kennis met ons professionele strijkatelier!"

of bel
0800 62080
Open woensdag om 9u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid